Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna134

On mnie kochał a tera zostawił

Polecane posty

Gość Smutna134

Miałam chłopaka kochałam go nadal go kocham ale on ma już dziewczyne nowa!! Nadal czuje że on mnie też kocha ale cały czas syłsze od kogoś o nim i jego dziewczynie!! Ja nie wytrzymam co mam zrobić?? Ja go bardzo kocham!! Codziennie musze udawać ze jestem szcześliwa ale tak naprawde mam ochotę sie zabic!!!on wie że ja go nadal kocham bo mu powiedziałam!! Co a mam zrobić proszę o szybka odp. Z góry dziękuje!! :(

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kto zerwal?

co masz robić? jeśli kochasz-puść wolno, jak wróci- tzn. że Cię kocha. Mojemu kiedyś też tak odjebało-zerwał ze mną, bo rzekomo ograniczałam mu kontakty ze znajomymi , wśród nich była taka jedna mała cukierkowa małolata (młodsza od niego 4 lata). Cóż... Skomlał już po 3 dniach. Jaki z tego morał? Jak kocha to wróci. Powodzenia. I bądź dobrej myśli

Gość smutna134
no wiem!! Nie jest mi łatwo zapomnieć nawet nie wiem kto zerwał poprostu sie pokłuciliśmy i już!! On chodzi do innej szkoły niż ja!! I ma tam dziewczyne w jego wieku aj jestem od niego młodsza o 2 lata ale nie byłam dla niego zła!! On mnie kochał !! Nie wiem co aj mam zrobić?? POMOCY!!