Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volka fasolkaa

Czy to spor dla osoby nieodchudzającej się?

Polecane posty

Gość volka fasolkaa

Nie odchudzam się, z góry uprzedzam. Chcialabym aby ktoś facjowym okiem rzucił na moj dzisiejszy jadłospis. Płatki owsiane z otrębami i mlekiem - solidna porcja, ok. niecalej szklanki mleka, dwie lyzeczki cukru, ok.100 gplatkow owsianych i dwie lyzki otrębow Snickers Dwie bułki białe pszenne - dwie (razem) mialy łącznie ok. 120g 3 średnie jabłka Na obiad ok.500 g suchych ziemniakow z ogórkiem kisoznym (tak trochę skromnie, bo nie lubię schabowych) Na koalcję zjadłam 4 kromki chleba z maslem i pomidorem oraz 50g zwyklych chrukow kukurydzianych. Co o tym sądzice, ile to wszystko mogło mieć kcal? Macie moze jkaies rady, ewentulany wskazowki jak zmienic jadlospis? Bardzo dziękuję, pozdrawiam serdecznie! ;))

Gość pietrucha22
duzo weglowodanow,własciwie same weglowodany,malo bialka:)Własciwie same cukry widoczne i ukryte;)Brak miesa,nabialu,twarogow.....

Gość volka fasolkaa
To źle?

Gość red red red
zero owoców, ,, same cukry praktycznie ( węglowodany )płatki owsiane z otrębami i z mlekiem super ,,, jeszcze na śniadanko oczyszczaja organizm

Gość pietrucha22
Jasne ze zle:)Jedz wiecej nabialu,troszke miesa albo ryb,wiecej warzyw i bedzie dobrze :)

Gość red red red
żle żle zle zle wprowadz wiencej białka

Gość red red red
jestes wegetarianka????

no wiecej bialka, a co do ilosci ja tak jem jelsi sie nie odchudzam nie wiem czy jakosciowo to smao ale ilosciowo mniej wiecej podobnie

Gość volka fasolkaa
Nie jestem wegetarianką, po prostu brzydzi mnie mięso, pasztety. Nie jem mięsa od ok. roku - no moze poza świętami i jakimis uroczystościami rodzinnymi. To moje niejedzenie mięcha nie ma nic wspolnego z zadną ideologią. Nie jem, bo nie lubię ;)

Gość volka fasolkaa
luna91 - Czy Ty napewno masz się z czego odchudzać? Masz dwa cm więcej ode mnie i ważysz tylko 3kg więcej ode mnie, czyli "parametry" mamy prawie takie same. Mi ani w glowie odchudzanie. Uważaj bys nie zrobila sobie krzywdy ;)

Gość red red red
jesli nie lubisz mięsa to powinas je czymś zastapic ,,,

Gość pietrucha22
Jak nie lubisz miesa to jedz ryby albo jaka,twarogi,soje ,orzechy,migdaly te produkty rowniez sa dobrym zrodlem bialka

Gość volka fasolkaa
Wiem, ze powinnam jesc tochę więcej bialka, ale nie wiem czy mogę zastapic mięcho. Soi się boję, bo jest modyfikowana genetycznie, soczewica jak i inne strączkowe juz mi się przejadly. Na razie nie widzę zadnych skutkow ubocznuch takiego odzywiania. Na razie...

Gość volka fasolkaa
Pietrucha - dobry pomysl z tym twarogiem. Uwielabiam, a tak dawno juz nie jadalam.

dla urozmaicenie twarog z jakims serkiem albo jogurtem, hm zamiast miesa -omlet albo ryba czy te znie jesz? ja sie w sumie zdfroow odzywaim i nie jem po 18, czasme 19, mam rozne wpadki ale chcialabym zrzucic pare kilogramow;) tak rozsądnie;)