Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

comtessa

allegro - oszustwo?

Polecane posty

wylicytowałam sobie ostatnio perfumy, na pierwszego maila sprzedawca odpisał błyskawicznie, chodziło o formę zapłaty. Napisałam drugiego maila z prośbą o adres bo podał mi tylko numer konta, oraz zadałam pytanie czy perfumy są oryginalne bo nie znalazłam takiej informacji w opisie produktu no i milczenie, czekam już 3 dzień. Czy mogę nie zapłacić jeśli nie uzyskam takiej informacji? nie chcę płacić za podróby, których sprzedaż z resztą jest zabroniona? Dlaczego w info o sprzedawcy nie ma adresu? nie jest to wymagane?

Gość ktoldj
do przelewu nie jet potrzebny adres.

Gość na aukcji wszystko pisze
o produkcie. Mogłaś zapytać wcześniej, a nie po licytacji. Skoro zalicytowałaś to znaczy, że zgodziłaś się na to co pisze na aukcji.

Gość ty nie powinienes
brać udziału w aukcjach!!!!!!

Gość skoro wylicytowałaś to zapłac
a jak nie zapłacisz to będziesz oszustką

nie doczytałam bo trafiłam na aukcję 1 min przed zakończeniem i strasznie się napaliłam, mój błąd, wiem. Ale czy to tak ciężko odpowiedzieć na pytanie o oryginalność towaru?

Gość a kogo to obchodziii
kiedy na nią trafiłaś. Skoro wylicytowałaś to zapłać. Produkt nie musi być oryginalny. Skoro tam tego nie pisało, to może i nie jest, ale to nie ma znaczenia, bo praktycznie już to kupiłaś.

Gość pytania zadaje się przed kupne
m. Jesteś po prostu upierdliwa

fuck, wścieknę się jak to będzie podróba. Co nagle to po diable. Żadnych więcej licytacji na ostatnią minutę :p

ej, nie jestem upierdliwa, do tej pory zawsze wszystko było ok, a jak miałam zadać pytanie jak do końca licytacji była minuta? Nie pomyślałam bo w sumie mogłabym dołożyć parę złotych i kupić takie same u sprawdzonego sprzedawcy, mój błąd wiem.