Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciocia Basia Radzi

czy wszyscy mężczyźni zmieniają się po ślubie z

Polecane posty

czuytajac te wszystkie posty, dochodze do wniosku, ze mezczyzna po slubie to taka dupa sie robi nie mezczyzna, co jest z wami chlopy! nie jestescie soba przed slubem czy jak ze tak zony na was narzekaja i zaluja ze sie ozenily z wami?

Gość co to są księci
??

uscislijmy: w kwestii wiedzy,teori i praktyki erotycznej zmieniam sie na lepsze doskonale warsztat kulinarny chadzam po sklepach/zakupy/ sprzatam/gdy mam czas/ włączam pralkę/umiem obslugiwac/ wieszam pranie/czasami/

Ja po ślubie zmieniłem się na lepsze . Gotuje , sprzątam, robię zakupy..... :) i sprawia mi to wielką frajdę ;)

skąd !!! nie zmieniaja się ani trochę. Wy poprostu chcecie żeby facet tak tańczył jak mu zagracie, a my mamy swój rozum. Nie zawsze zfroey, ale swój

Rozumiem Cię Basiu ale nie wszyscy są abstynentami jak Ja po prostu nie poznałaś aż tak dobrze jakim jest na co dzień i nie ma co się rozczarowywać bo jak to mówią \"widziały gały co brały\" w pewnym sensie to się sprawdza ale nie mów, że kobiety się nie zmieniają?

:) zmieniaja, ja jeszcze nie mam meza, ale przeraza mnie to ze kazdy mowi ze po slubie to juz nedza jest nie milosc, ze faceci nie szanuja juz tak kobiet jak przed slubem, to jest az takie przykre...

Gość xzz
tak roztyla sie kurde. wazyla 55kg a teraz ok70wazy. nie dba o siebie

pfi najpierw powiedz mi jak często gotują mężowie bo mogę się założyć ze prawie żaden nie gotuje żonie i nie będzie gotował bo jakby to ujął maczo go poniża haha