Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjhjkhk

dziwni ci faceci

Polecane posty

Gość jhjhjkhk

jak rozumiec spotkanie z bylym ktore to wlasnie on zaproponowal no i oczywiscie sie zgodzilam bo bardzo go kochalam i nadal czuje ze go kocham wiec rzucilam wszystko i sie z nim spotkalam. Bylo cudownie calowalismy sie kochalismy itd.lecz najgorsze jest to ze ja od nowa narobilam sobie nadzieii ze do siebie wrocimy ale jak go o to zapytalam czy to nasze spotkanie cos zmienilo to on mi odpisal zebym zabardzo sie w to nie angazowala, bo on juz nie chce powrotu bo postanowil sobie ze dwa razy juz nie wejdzie do tej samej rzeki no i na tym sie skonczylo- cisza nie odzywa sie od tamtej pory :( a ja cierpie strasznie bo znow o nim mysle,na spotkaniu powqiedzial ze jest mu mnie brak a jak przyjdzie co do czego to nie chce juz ze mna byc :/ jak ja mam to rozumiec??

Gość HAHASIA
only sex

Gość hgfghdthggv
niemial sie z kim podupczyc to zadzwonil po ciebie bo wiedzial ze sie latwo dasz, przykre ale niestety faceci tacy sa, lepiej zapomnij o nim i nie daj sie wykorzystywac.

Gość jhjhjkhk
no i na drugi dzien gdy ja mu o tym powiedzialam ze nadal go kocham itd. to on na to odpowiedzial ze gdyby wiedzial ze tak bedzie to by nie dopuscil do tego spotkania;/ a ja glupia sie ludzilam szok poprostu czemu te zycie jest takie nie sprawiedliwe ;(

Gość jhjhjkhk
teraz wiem ze glupia bylam ale stalo sie i juz sie nie odstanie ;( co mam teraz zrobic??? zapomiec o nim raz na zawsze ?? to tak boli;/

Gość ktoś napisał że byłe
służą do szybkiego sexu i to prawda, niestety takie życie, każdy uczy się na błędach więc niech to będzie dla ciebie życiowa lekcja i nie daj się już nigdy namówić na żadne spotkanie z byłym bo skończy się tak samo, a ty będziesz stała w miejscu i żyła nadzieją że w końcu wróci a uwierz.....to się nie stanie, szkoda dla niego czasu :)

Gość jhjhjkhk
mam taka ochote mu to wszystko wygarnac ze szok, ale bede przez to tylko gorzej cierpiec :(czemu musialam trafic na takiego dupka i to przez niego stracic glowe

Gość ktoś napisał że byłe
nie ty jedna. trafiłaś w swoim życiu na takiego dupka, to tak na pocieszenie, ale czas naprawdę leczy rany więdz będzie ok, pozdrawiam

Gość jhjhjkhk
no moze czas zagoi rany tylko ja o nim nigdy nie zapomne bo to byl chlopak z ktorym przezylam swoj pierwsz raz a pierwszy raz zawsze sie pamieta :(

Gość jhjhjkhk
nie obiecywal ale wczesniej jak ze soba pisalismy pisal ze za mna teskni, ze jest mu mnie brak itd. i ten ost.sex mnial dla niego duze znaczenie wiec nie rozumiem

Gość jhjhjkhk
a co do tego czy chcialam tego czy nie to tak chcialam tez tego sexu bo nadal go kocham i myslalam ze to cos zmieni miedzy na mi

Jak ktoś zostawił Cie raz - co stoi na przeszkodzie do kontynuacji? Po co pchacie się (kobiety), w związki z matołkami (koleś który zostawia a później chce się kochać z zostawioną - bez zobowiązań to matoł)? Czy na świecie mało jest porządnych facetów? Tylko się rozejrzeć... nie szukać po imprezach bo tam to faktycznie rarytasy... szukać w jakichś \"normalnych\" miejscach - np. w bibliotece :) Poza tym - po co wracasz do przeszłości i jeszcze sama mu się oddajesz - koleś wie, że masz do niego słabość i to wykorzystuje... Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze winić możesz sama siebie, bo sama sobie na to pozwalasz i robisz sobie nadzieję - po co?

Gość jhjhjkhk
T ja z nim zerwalam kilka miesiecy temu ale tego zalowalam ale on tego nie rozumie :/

Gość jhjhjkhk
miauczydelko jak mam to rozumiec ?

Gość ggggggggg
no tak lepiej o nim zapomij i wogole sie nie zgadzaj na spotkania bo to jeszcze gorzej bedzie cie ranilo

Gość no to gratulacje
i tak od razu na pierwszym spotkaniu dałaś mu d u p y? :-O myslałaś że jesteś nowoczesna? czy co?

Gość hjhjkhk
jak na pierwszym spotkaniu??? a czy ja cos wspominalam ze to bylo nasze pierwsze spotkanie poz rostaniu ??? chyba nie co!!

Gość uyuyuyiu
a co w tym dziwnego ze sie z nim spotkala i kochala przeciez jak sama pisze kocha go wiec co to za roznica czy juz nie sa ze soba czy sa jesli on jest wolny i ona to nie widze przeszkod

Gość o rane
hmmmm tylko szkoda ze nic sie miedzy wami nie zmienilo ;( tez bylam w podobnej sytuacji ale miedzy nami sie jakos ulozylo wiec mysle ze i wam. on napewno zrozumie swoj blad