Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezowataaa

mam zeza i nie mam juz sily na nic

Polecane posty

Gość studentka2008
faceci też tak mają.

Gość tez tak mam....
a ja jestem prawie łysa. już nie wiem co lepsze. wy zamkniecie oczy lub założycie okulary ciemne i nikt nie wie co z oczami. a ja mogę nosić czapkję tylko zimą, perukę nie założę latem ani do basenu ani do łóżka z facetem. tylko przeszczep dłowy nas uratuje.

Gość wiem ze inni maja gorzej
ale wcale mnie to nie pociesza bo wokolo jednak wiekszosc ma lepiej niz ja. akurat ciemne okulary to chwilowy kamuflaz ktory nie prowadzi do niczego dobrego bo po zdjeciu okularow faceci zazwyczaj sa niemile zaskoczeni i zwiewaja gdzie pieprz rosnie

Gość bbbuuuuuuuuuuuuuuubbuuu

Gość sadlover
Powiedz mi, po co założyłaś ten topik? Skoro tu napisałaś to chyba chciałaś poznać opinię innych na ten temat. Wszyscy Ci piszemy w tym samym tonie, próbujemy podnieść na duchu, lecz Ty uparcie odrzucasz każdą radę, próbę pocieszenia. Ja z kolei dalej będę twierdziła, że Twoim większym problemem nie jest zez. Ty po prostu uwielbiasz się pławić w swoim bólu. Jesteś taka biedna i nieszczęśliwa, bo masz taaakiego wielkiego zeza. Najzwyczajniej w świecie lubisz zgrywać taką ofiarę.

co ty mozesz wiedzieco zyciu z zezem????? jakie to jest upokorzenie, ile cierpien doznalam ile odrzucenia......

Gość sadlover
Już pisałam, że osobiście nie wiem jak to jest żyć z zezem. Mam tylko faceta, który ma zeza na jedno oko. Ma wielu znajomych, jest lubiany i nie poświęca swojemu zezowi tyle myśli co Ty. Ty się zacięłaś. Wygląda na to, że od ludzi oczekujesz współczucia. Każdy powinien Ci przytakiwać, że życie z zezem to porażka i się nad Tobą litować.

pisalam ze face to nie to samo co kobieta. doznalam wielu upokorzen od ludzi a wszczegolnosci od facetow. to przez nich zawsze cierpialam poczawszy od przedszkola

Gość sadlover
Odpowiedz mi na dwa pytania. Po co założyłaś ten topik? I czego oczekujesz od forumowiczów, którzy Tobie odpowiadają?

Gość mam prawo zalozyc topik
tym bardziej ze nie narusza on regulaminu, nie jest obrazilwy itp. jest tu na kafe wiele durnych bezsensownych topikow nawet obrazliwych i jakos nikomu to nie przeszkadza. zakladajac topik liczylam ze odezwie sie do mnie ktos kto tak samo jak ja boryka sie z tym problemem. rady typu bedzie dobrze nie martw sie niewiele mi daja. jak mam sie nie martwic skoro jestem ciagle wysmiewana i odrzucona? takie cos moze zrozumiec tylko ktos kto to przezyl. wyobraz sobie ze wchodzisz np do autobusu i wszyscy sie na ciepie gapia jedni jak na ufo, inni z politowaniem a jeszcze inni sie smieja...

Gość sadlover
Nie odmawiam Ci prawa zakładania topików. Pytałam tylko o powód. Zauważ, że od dawna nikt nowy nie napisał. Ani nikt Ci już nie radzi ani nikt z takim samym problemem się nie pojawił. Ja też już nie będę, bo nie ma sensu. Zatrzymałaś się na etapie litowania i dalej nie chcesz ruszyć. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.

Gość powtarzam ze syty
glodnego nie zrozumie.ktos kto zyje spokojnie nie musi sie bac wyjsc na ulice nie zrozumie tego ktory jest ciagle wysmiewany i nie wie z jakiej strony go zaatakuja. ciagle licze ze jednak ktos z takm problemem zajrzy na ten topik wiec mam prawo go podbijac

Gość powtarzam ze syty
i to nie jest tak jak sobie wyobrazasz ze ja zamykam sie na innych. mam znajomych ale jesli chodzi o mezczyzn to nie traktuja mnie powaznie . znajomosc tak po kolezensku ok ale nic wiecej. nawet kiedys znajoma dala mi do zrozumienia ze nadaje sie na kolezanke bo nie stanowie zagrozenia tzn ze moje znajome ktore maja facetow moga czuc sie bezpiecznie i nie martwic o to ze odbije ktorejs faceta...

Gość po prostu zezole maja
przerabane w zyciu

Gość bbuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość nie znam zadnej kobiety z
bardzo widocznym zezem ktora bylaby szczesliwa. znam 2 starsze kobiety z duzym zezem. obie samotne niestety

Gość najgorsze to jest to
ze trudno jest zaakceptowac to ze bedzie sie samemu przez cale zycie

Gość samotnosc to cos
strasznego

Gość czy jest tu ktos
kto boryka sie z tak wielkim zezem????

Gość naprawde nikt nie
ma zeza??

Gość wlasnie ogladam sobie
nasza klase i chce mi sie ryczec jak przegladam profile znajomych. wszyscy maja juz swoje rodziny, dzieci....a ja ciagle sama :-(((((

Gość wlasnie ogladam sobie
normalnie lzy mi leca cirkiem i nie moge sie powstrzymac :-(((((

Gość naprawde nikt oprocz mnie
nie ma zeza???

Gość bbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

znow przerycze pol nocy :-(((

czuje sie jak smiec

Gość bylam dzis na zakupach
i minelam chyba z tysiac ludzi i wszyscy mieli takie ladne prosciutkie oczy :-(((((

Gość bbuuuuuuuuuuuuuu

Gość widze ze tylko ja mam
zeza a wszyscy maja ladne proste oczy