Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blue Brother

Długie włosy...

Polecane posty

własnie że teraz na ulicy jest coraz wiecej takich długowłosych > typ Gieorgij :D a ile masz lat? bo najwiecej takich zaobserwowalam tak w wieku 17-20 ale dla mnie za młodzi :O

Gość basistka rytmiczna
Ja mam 18 tak w ogóle ;)

Gość Blue Brother
Ja dopiero co 20 ukończone :P A skąd jesteś basistka? :P No i dlaczego dziwinie wygląda takie pytanie o szczegóły? Kto wie o nich lepiej jak kobiety? Przynajmniej się dowiem czegoś ciekawego :) Gejem nie jestem, faceci mnie w ogóle nie pociągają, więc określenie 'pedał' jakoś mnie nie rusza ;) A na ulicach częściej widuję inny typ :P

Gość basistka rytmiczna
Wielkopolska. A Ty?

Gość Blue Brother
Ja Mazowsze ;) Czekam na kolejne propozycje :PPP A tak serio czuję w sobie duszę artysty, filozofa, nie chcę wyglądać zwyczajnie. Może to śmiesznie brzmi, samego mnie to śmieszy, ale czuję się właśnie taki inny :P Staram się żeby mój wygląd odzwierciedlał moją osobowość ;)

Gość Blue Brother
O, to u mnie jeszcze tej mody nie ma :P nadal irokeziki i pokrewne fryzury rządzą :) a to może związane jest z tzw. modą 'emo'? :P

Gość kocicaaa
no wiec wlasnie, o to chodzi.. ja lubie taki typ faceta: prosty, meski, malomowny, nieskomplikowany - w sensie - taki ZWYKLY .. :D a jak ma dlugie wlosy to od razu wyczuwam taka \"artystyczna\" dusze, ja wsrod takich ludzi wlasnie w ogole sie nie obracam, stad ta niechec -czyli wlasciwie nie jest irracjonalna.. chlopie nie przejmuj sie - wlosy musza byc zadbane i wtedy w zasadzie niewazne jakie.. a mam tez kolezanki, ktore na wstepie skreslaja tych krotkowlosych :) wiec glowa do gory ;)

Kopsnij zdjęcie to pogadamy;) PS. Wg mnie wlasnie takie włosy jak opisujesz są idealne:) No chyba że moje wyobrażenie sa mylne względem rzeczywistości dlatego patrz wyżej:)

ja osobiście do mężczyzn z długimi włosami nic nie mam. Być mężczyzną nie oznacza, że koniecznie musisz mieć krótkie włosy i twarz jak Brad Pitt. Bądź sobą, podoba Ci się to, więc noś dłuższe włosy. Ale tak jak wcześniej dużo osób Ci napisało dbaj o nie :) Mam wielu kumpli z długimi włosami i wyglądają całkiem, całkiem :)

Gość dfagdf
aja mam chłopaka takiego wnaszej klasie który ma takie włosy do szyi, super wygląda mmm

Gość Artur Borubar
Włosy rzecz ważna, tak samo zarost. Trzeba wybrać metodą prób i błędów wersje najbardziejkorzystną wg grupy dziewcząt wśród których się obracamy i później wyrywać, wyrywać, wyrywać...

Gość Blue Brother
Oj, wiem co to jest emo :P źle zinterpretowałaś co napisałem :P w sumie pewnie i mnie można byłoby nazwać 'emo', bo zapuszczam taką grzywkę długą, tyle, że nie zasłaniam nią twarzy ;) może po ubiorze mógłbym tak zostać nazwany... mam nawet trampki ;) Macie tu fotkę, wpisałem 'emo' w googlach i musze powiedzieć, że mniej więcej odzwierciedla mnie: http://skocz.pl/emkooooo Z tym, że ja żaden emo nie jestem, jeśli chodzi o ten stereotyp :p Ubiór coś w tym stylu, nawet chusty takie mam, tyko, że wszystko kolorowe :D czarne rzeczy poszły w odstawkę, bo za bardzo metalowo zaczynało być ;) No i oczu nie maluję, nie mam kolczyka, włosy blond, mniej więcej takie jak na zdj, parę cm dłuższe.

Gość zielona krufka
kocham długowłosych;) większość moich facetów miała długie włosy;)

Gość Blue Brother
A zarost lubię taki 1-2 dniowy. Podobno do Kurta Cobaina jestem podobny ;) tylko włosy krótsze, ale taką jaka on miał długość to z chęcią :)

Gość Blue Brother
jeśli chodzi o włosy to znalazłem ciekawą fotkę Cobaina i chcę mieć taką długośc jak on na tym zdj. Zresztą kolor mamy podobny i faktura włosa niemal identyczna. Chyba znalazłem dobry wzór dla siebie :) http://skocz.pl/kurtkaaaa

Długie włosy, to są do połowy pleców chociaż. A taka długośc to średnie raczej. Mężczyźni zawsze wszystko widzą u siebie dłuższe ;)

Gość Blue Brother
No widzisz, też się zastanawiałem czy to są już długie, ale nie wiedziałem jak inaczej wytłumaczyć :P

Gość Ewemis
Ja ubóstwiam mężczyzn z długimi włosami może dlatego że jestem młodą fryzjerką i mam totalnego bzika na punkcie dłuższych zadbanych dobrze obstrzyżonych włosów :) i jestem bardzo zadowolona z faktu ze takie fryzurki są coraz bardziej popularne u facetów choć jak na razie najczęściej 16/17latków ale aż miło popatrzeć na tych chłopców:)

Gość Blackened1985
Powiem Ci tak: życzę duuużo cierpliwości, odwagi i nie przejmuj się, długie włosy nie mają nic wspólnego z byciem gejem/zniewieściałym/brudasem. Większość gejów jest krótkowłosa, na przestrzeni wieków, w wielu kulturach tylko wysoko postawieni mężczyźni mieli przywilej nosić długie włosy (niewolników i przestępców często golono na zero, zresztą spójrz na "Poczet Królów Polski" Jana Matejki, wieeelu z naszych władców miało długie włosy) a czy będziesz brudaskiem, zależy od Ciebie, nie od długości włosów (kierując się tym rozumowaniem, większość kobiet to brudasy, co prawdą absolutnie nie jest. A że długie włosy ma mężczyzna? To znaczy, że ktoś dyskryminuje ze względu na płeć). Więc myj je, ale nie codziennie (chyba, że będziesz musiał, inaczej zniszczysz je sobie), dość często, bo potem krążą głupie stereotypy. Co do rad, myj piwem (ale nie mocnym-za dużo C2H5OH), żółtkiem z jajka, podcinaj co 3-4 miesiące końcówki a w zniszczone możesz wcierać krem Nivea, lub olejek z migdałów. Śpij z gumką na włosach, ale nie mocno zaciśniętą i czesz rano i wieczorem. To, że wypadają podczas czesania to norma, spróbuj nie czesać jeden dzień (mam włosy do pasa, uwierz mi, katorga, jak nie czeszę regularnie), możesz mieć problemy. Jeżeli, tak jak piszesz, nie jest to związane z ideologią, to tym lepiej, wiedz, że zauważam, że coraz więcej kobiet woli długowłosych mężczyzn. Powodzenia, pozdrawiam. P.S. właśnie wchodzisz w końcową fazę najgorszego etapu zapuszczania włosów (jeżeli chodzi o wygląd i okiełznanie ich), później będzie już lepiej. P.P.S. "Po prostu uważam, że wygląd nie zmieni tego jakim jestem mężczyzną" i tu masz świętą rację, tylko pamiętaj, nie każdemu długie włosy pasują do budowy twarzy, ciała. Jeżeli Tobie pasują, to bardzo dobrze.

O Boże włosy do pasa!!! Ja normalnie odleciałam:):):) Muszą być piękne:)

Gość Magdalenaaaaaaaaaaa
podniecają mnie długie włosy u facetów👄

Gość Magdalenaaaaaaaaaaa
a jakich mają?

Prawiczek ty się lecz bo jak cie czytam to umieram po prostu!!! Kurwa kolejny stereotypy powiela!!! żebyś się nie zdziwił mój drogi bo jestem atrakcyjną drobną blondynką a nie żadna \"metalową dziewczyną\"!!! w ogóle co to za określenie!!! A twoje opinie z kosmosu że atrakcyjne dziewczyny nie mają długowłosych chłopaków... Boshhh ciebie synku chyba rodzice nie kochali:(

Jasne jak ktoś ma w sobie charyzmę złotej rybki to sobie tłumaczy że nie ma powodzenia bo za mało zarabia a kobiety to tylko na kasę lecą :? nie no porażka:(

Oj panowie macie jakieś skrzywione poglądy jeśli chodzi o kobiety, albo wybieracie złe kobiety:D Ja jako kobieta mówię, pisze po raz kolejny ze nie najważniejsza jest kasa, bryka i wygląd macho:D brak prawka utrudnia zdobycie fajnej kobiety?? Tak rzeczywiście fajnej...blachary:P Boże patrzysz a nie grzmisz! Jak facet jest interesujący to jak dla mnie może mieć rower i bilet miesięczny:P

Gość dlugie wlosy wygladaja malo
mesko