Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drogie koleżanki

CZY PO PORODZIE POGORSZYŁ SIE U WAS STAN ZDROWIA????

Polecane posty

Gość drogie koleżanki

Tzn.pare miesiecy po porodzie np.czujecie ogolne oslabienie czestrze choroby??????

Gość drogie koleżanki
u zadnej z was nic sie nie zmienilo????

Gość drogie koleżanki
ktos jeszcze?

Gość oviesse
mi nie moze Ci sie wydaje bo nie dosypiasz i masz mniej czasu na nicnierobienie?

Gość drogie koleżanki
Szczerze mowiac jestem 4 mce po porodzie i chyba ujawnila sie u mnie depresja.Na pewno mam stwierdzona nerwice.Jestem przemeczona niewyspana i na dodatek przechodze teraz zapalenie oskrzeli:-o Czuje sie jak zurzyta guma do zucia.Nie mam nikogo do pomocy:(

Gość miska pasia
ja po 4 mcach zaczelam chorowac, to ze jestem oslabiona to sie przyzwyczailam, bo to normalne przy dziecku ze sie jest zmeczonym, ale zaczely mi wypadac i siwiec wlosy, wyszly zylaki i co jakis czas dostaje wylewow w nogach, siadl mi kregoslup, wypadl mi dysk w odcinku ledzwiowym i jeszcze kilka innych mankamentow ale moze nie bede pisac by nie pzrerazac obecnych ciezarnych, dodam ze wczesneij bylam zdrowa pzred ciaza

Gość drogie koleżanki
miska pasia czyli witaj w klubie:-o Nie chodzi mi bron Boze o straszenie ciezarnych ale chce wiedziec ze to co przechodze teraz to normalne i ze nie jestem z tym sama:(

Gość nivka
mi po porodzie 3 miesiace po dokladnie siadly stawy zapalenie stawu barkowego skonczylo sie na braniu sterydow rematolog powiedzial ze porod przyspieszyl sprawe plus skolonnosci genetyczne i taki efekt:o nigdy wiecej w ciazy chodzic nie bede:o

Gość drogie koleżanki
Ja zdecydowanie tez nie zamierzam byc kolejny raz w ciazy.Tak sie tego boje ze procz antykoncepcji-krazka w dni plodne jedziemy z mezem na gumkach.Bylam 3 razy w ciazy w tym jedna obumarla.Kocham swojego synka ponad wszystko jakbym miala wybor rok temu zajsc w ciaze czy nie na pewno wybralabym to pierwsze ale ta ciaza i porod zrujnowaly moj organizm doszczetnie.Zapomnialam dodac ze mam bardzo silna anemie:-o

Gość a po cholere
podnosze

Gość amusiaa
mam problem z trzymaniem kalu, reszta w porzadku