Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić strach

koniec tabletek-pomarańczowy mocz

Polecane posty

Gość co zrobić strach

Skończyłam brać tabletki antykoncepcyjne. Dzisiaj mija 37 dzień a okresu jeszcze nie mam. Od 3 dni robię siku na pomarańczowo, a od tygodnia boli mnie brzuch. Czym może to być spowodowane? Mam mieć obawy? co mam robić?

Gość co zrobić strach
nikt mi nie odpisze? :-(

Gość dddddeeeee33333333
Najlepiej do lekarza, mozesz miec niewydolnosc nerek lub watroby.

Gość plurisa
po tabletkach moze byc roznie z okresem. mozna na niego dlugo czekac, zanim sie ustabilizuje cykl. ale te bole i ten mocz, rychle do lekarza, bo cholera wie co to!

Gość co zrobić strach
ale tak od niczego bym mogła mieć coś z nerkami czy wątrobą? a tabletki mogły na to wpłynąć?

czesc, dobry temat. ja odstawilam tabsy po kilku latach i dzis mija 63 dzien i tez nie mam okresu. ale nie sikam na pomaranczowo :) mam faktycznie tez czasem bóle w podbrzuszu i ciagle ze soba nosze tampon na wszelki wypadek a tu nic! zrobilam 3 testy i nie jestem w ciazy. i podnioslo mi sie libido na maxa! teraz wiem ze sie trulam tymi tabletkami tyle lat, chyba z pięć. i organizm nie moze dojsc do siebie. czytalam ze mozna czekac nawet do 3 miesiecy na okres.

Gość co zrobić strach
ja także robiłam 2 testy i nie jestem, ostatnio dużo czytałam na temat tabletek i stwierdziłam że lepiej się nie truć-teraz wychodzą tego skutki :-(