Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia789-prawdziwa

mój FACET ma strasznie mały POPED = KOMENTUJCIE

Polecane posty

Hej Problem w tym ze mój facet ma strasznie mały poped seksualny :( wkurza mnie to strasznie bo ja mam ciagle na niego ochote a on gdy mnie widzi to poprostu zemna rozmawia, oglada filmy itp a bardzo bardzo rzadko sie do tego zabiera. Na poczatku naszego spotykania było z tym bardzo fajnie i miał w sobie ten ogien, miał na mnie ochote w róznych miejscach a teraz niebardzo. jesmy razem 2 lata. Kupuje sobie ładna bielizne, ponczochy, zawsze dbam o higiene, nie pale itp. Gadałam z nim czy on ma taki mały poped to mówi ze nie i ze sam ma ochote i w domuy sam sobie to robi tylko ze ja go zniechecam jakims tekstem czy obrazeniem o cos ale przeciez nawet jak sie gniewam to mógłby mnie udobrychac jakimis pieszczotami, nie? ja tak bym chciała a on poprostu to olewa.

Gość nakocto
bo facetowi nie stanie jak go zdenerwujesz . Musi byx w nastroju .

Gość mon1234
moze znudzilas mu sie juz i tyle;pp tak byw aniestety;/

e tam. gdyby mnie troszke po szyji pocałował i zmacał to by juz był nastrój i stał by tyle ze on nic nie rozpoczyna. nie wychodzi z inicjatywa

Gość bodek
dwa lata i tak kiepsko to co będzie za lat 10 coś jestz nim nie tak skoro woli sam , dobrze że chociarz do buzi sobie sam nie sięga boby dopiero było

Gość sdafdsf
wam glupie korvy, tylko ruchanie w tym pustym lbie

jego znak zodiaku to panna

Gość ref
Ja wprawdzie dużego doświadczenia nie mam ale to co opowiadasz jest dla mnie nie do wyobrażenia sobie. Nie zawsze jestem zadbana, nie zawsze mam seksowna bieliznę, a jednak mój facet ma chęć kochać się ze mną codziennie. A to co czytam o twoim to jak o jakimś impotencie czy ukrytym geju. Współczuję ci. Ja bym się czuła niedoceniana, nieszanowana, niepożądana... w efekcie niekochana po prostu. I ile można coś takiego znosić?