Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry ginekolog

dobry ginekolog Ostrów Wlkp i okolice

Polecane posty

Gość dobry ginekolog

dziewczyny szukam naprawdę dobrego ginekologa z okolic Ostrowa Kalisza, Pleszewa itp. Jestem po dwóch poronieniach i dotąd żaden z ginekologów do których chodziłam nie był w stanie określić przyczyny, a raczej nie był zainteresowany jej odnalezieniem; dotąd wszystkie badania robiłam na własna rękę, posuwam się po omacku i powoli mnie to wykańcza z góry dziękuje za pomoc

Gość Ola_blaszczyk
Witam! W Kaliszu moge polecic Ci dr Bartczaka. Pozdrawiam!

Gość dobry ginekolog
a mogę prosić o dokładniejsze namiary

Gość kasaxxv@wp.pl
a ja powiem Wam, że byłam pierwszy raz na wizycie u Pani ginekolog i myślalam szczerze mówiąc, że to nie boli, bo każdy mi tak mówił, że to badanie cytologiczne nie boli:/ a ta Pani pow. że mi się wydaje, że to wcale nie boli:( i nie wiem co o tym myśleć. Może jestem jakaś przewrażliwiona. Pomóżcie, jak Wy macie!!! Podaje mój mail kontaktowy: kasaxxv@wp.pl Pozdrawiam:)

Gość sylwiaLat
Nie tak dawno konsultowałam się w kwestii ginekologii plastycznej u dr Wojno w przychodni „Na Parcelkach” i jestem zadowolona. To była moja pierwsza wizyta tutaj i pan doktor okazał się bardzo kompetentny i wytłumaczył mi jak dziecku na czym będzie polegał zabiegi.

Gość gość
Dr Krzyżanowski ordynator z Krotoszyna