Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika_podgr_dzka45

podaruja telefon kmórkowy

Polecane posty

próbuję ale cos tu nie gra i nie mam pewności ,,,,,,,,,,,że rozmawiam z tobą

bo ktos nie podszczypuje

chyba zmienię temat bo coś się skiepsciło.

nie pliska !! podniec mnie bejbeeeeeeee

Kiedy wszedłem do mieszkania, zobaczyłem Cię jak leżysz w łóżeczku i czekasz na mnie. Leżałaś w cieniutkiej koszulce, spod której widać było białe majteczki. Rozebrałem się przy łóżku i położyłem się obok Ciebie. Poczułem namiętny zapach Twojego ciała….. Objąłem Cię rękoma i zacząłem Cię czule całować po szyi i ramionach. Leżałaś na plecach z rozchylonymi nogami, a ja delikatnie wszedłem miedzy uda, pochylając głowę nad Tobą , wsunąłem ją pod koszulkę, i zacząłem namiętnie i czule całować Cię po piersiach, liżąc sutki. Ty poczułaś rozkosz , a ja rękoma głaskałem Cię po brzuszku, całowałem i lizałem bez przerwy, zniżając głowę coraz niżej… po chwili zacząłem całować Cię po brzuszku i głaszcząc Cię po udach zacząłem lizać i całować Ci podbrzusze, jednak nie mogłem się oprzeć i zacząłem zdejmować powoli majteczki, a Ty delikatnie podnosiłaś do góry pośladki. Kiedy rękoma zacząłem bawić się Twoją muszelką, drgnęłaś delikatnie, ale za chwilę rozchyliłaś szerzej uda, pochyliłem nad nią głowę i zacząłem ją namiętnie całować , lizać i delikatnie ssać Twoje wargi, zaczęłaś falować z rozkoszy bioderkami , ale jeszcze większą rozkosz poczułaś , kiedy zacząłem lizać i drażnić języczkiem Twój „guziczek”, ssałem go namiętnie i czule, poczułem wilgoć w Twojej cipce, soczek z niej wypływał, ale ja wciąż lizałem, oddech miałaś przyspieszony, serce Ci biło coraz szybciej, podniosłem Cię do góry i wszedłem w Ciebie, delikatnie i czule, poczułem jak „ptaszek” wciska się w Twoją dziurkę , jak wchodzi coraz głębiej, a Ty objęłaś mnie nogami za biodra i tak trzymałaś mnie mocno, ja wbijałem się w Ciebie coraz głębiej, mocniej, i rytmicznym ruchem wsuwałem go, wyjmowałem i tak długo, aż poczułaś znowu rozkosz, tę na którą czekaliśmy…..

to działa....

peeewnie kotku

Wracamy wieczorem do domu i przy drzwiach całujemy się .Mmmm…, obejmuję Cię jedną ręką a drugą otwieram drzwi. Wchodzimy do domu objęci i po rozebraniu się wchodzimy do sypialni. Po chwili rozmowy przytulamy się i całujemy. Twoje słodziutkie usteczka dotykają moich ,nasze języki dotykają się i pocierają jakby się witały, dotykam podniebienia. Obejmuję rękoma Twoje piersi i zaczynam je masować (wiesz - mam na Ciebie wielką ochotę). Całuję Ciebie nadal….. Teraz całuję Twoją szyję, zdejmuję Twoją bluzeczkę i zostajesz w samym staniczku. Ale jest nam gorąco Zdejmuję staniczek .Odkrywam po kawałku Twoje ciało i całuję je namiętnie .Rozpoczynam od pleców aż dochodzę znowu do słodziutkich piersi. Całuję je , zataczam kółeczka wokół sutek, raz większe, raz mniejsze (wyobrażam sobie co dzieje się w Twoich majteczkach ). Ssię teraz piersi i języczkiem pocieram o jeden sutek to samo robię z drugim.. Ach !Jak cudownie jest całować Twoje piersi. Teraz schodzę niżej i zaczynam całować Twój brzuszek robię to bardzo delikatnie, muskam go języczkiem. Schodzę teraz niżej i niżej aż napotykam na gumkę twoich majteczek. Wkładam tam najpierw rękę i aaaa.........czuję niesamowita wilgoć. Potop!!!!! Wyciągam rękę i oblizuję ją delektując się jej smakiem . Zaczynam całować Twoje uda, nasze oddechy są gorące. Zdejmuję Twoje majteczki…. Rozszerzam Twoje nogi, jesteś już cała nagusieńka ,usta zanurzam się w Twojej szparce. Mmmmm ……. Jaki cudowny zapach. Liżę ją języczkiem, wylizuję wszystkie Twoje soczki. Poruszam językiem nim w górę i w dół. o tak…… Tak, cudnie mmmm achh aaa...aa jeszcze????.... o tak…. I w tym momencie czuję jak Twe ciało przeszywa dreszcz rozkoszy…… ooooooooo… skarbie…. JESTEŚ CUDOOOOOWNA!

Gość weronika_podgr_dzka35
weroniko czarna jesteś świetna ...ja spadam 1 miłej zabawy!

chodzi ci o komórke , czy o cos jeszcze..?

komórkę to i ja Ci mogę dać... z wdzięków Twoich skorzystać... poczuć ciężar Twoich ud na swoich barkach

to poproś czarna weronikę , pa

kiedy ja....

wiesz ...jestem w ciazy

to dopiero 2 m-ce jeszcze jestem szczupła laseczka, tak mówią, ale uważam na sex