Gość Lusesita de Milagros Dolores. Napisano Wrzesień 18, 2008 a teraz znikam na pół godziny, bo musze się wysrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 18, 2008 wy czegoś nie rozumiecie :O ja zaglądam ludziom w okna idąc ulicą, jadąc autobusem......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czy ja wiem... 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 beee fakt ,super express i inne takie piśmiennictwa nic w nich ciekawego lepiej w oknie popatrzeć real za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 -->bmw316 Nie wiem bo nie czytałem żadnej z tych gazet. A ty skąd wiesz co zawierają ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czy ja wiem... 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 ja kiedys widziałam jak chłopaczek podjechał rowerem do lampy na rynku i oparł rower na niej a ona spadła na ziemie cholera cięzki ten rower był czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czy ja wiem... 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 wiem choc nie musze ich kupywać w każdym kiosku leża wyłożone jak kotlety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2018 1qoJY02Lh9RFuLI8t8f0ujJj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach