Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niunia69

Lepiej isc do faceta czy do kobiety ginekologa???

Polecane posty

musze pojsc niestety do lekarza i nie wiem do jakiego lepiej, czy plec cos zmienia? oprocz tego ze przed kobieta to chyba nie bede sie az tak wstydzic..

do faceta, wydaje mi sie ze facet jest delikatniejszy w koncu zna sie na tych rzeczach lepiej niz kobieta

Gość mawronka
niby do faceta lepiej ;ale pierwszy raz to idz do kobiety i traf na mloda lekarke a nie na stara jedze bo takie sa niedelikatne-zeby nie miec stracha przed nastepna wizyta bedzie dobrze :)

Gość weuzella
nie ma reguły u mnie było tak pokolei : 1 wizyta, stary facet - brutalny i podły w badaniu 2 - młoda kobieta - delikatna i miła ale bardzo naciągała na kasę na swój prywatny gabinet 3-starsza kobieta - delikatna i subtelna 4-kobieta w średnim wieku - bardzo podła i krzyczała na badaną, czuć jakby ktoś widły wpychał w pochwę i straszna męczarnia 5-profesor, starszy facet - bardzo podły, pacjentkę traktuje jak przedmiot 6-starszy facet, dziadek - delikatniutki, miły, wyluzowany 7-starszy facet - bardzo miły i delikatny to jest 7 lekarzy u jakich byłam, żeby szukać jakiegoś normalnego, zostałam przy tym ostatnim

Gość pytanie do wez.
to czemu ci nie odpowiadała 3 kobieta ( ta subtelna)

Gość Blask Słonca
3 kobieta starsza----nie zgadzam sie nie zawsze tak jest.....w moim wypadku było tak....że kobieta była nie miła..jakby mi łaskę robiła,targała mną jak szmata....a wredna i bezszczelna jak mało kto :-/ ..więć u mnie było troszkę inaczej :)

W moim przypadku najlepiej sprawdziła się kobieta w raczej średnim wieku. Bardzo miła sympatyczna, delikatna, rozmowna. Odpowiadała na wszystkie nawet najdziwniejsze pytania. Niestety prywatna i za wizytę drogo sobie liczy. Nigdy w życiu nie poszłabym do faceta ginekologa. Faceci na pewno są delikatniejsi, mają większe wyczucie, ale jakoś nie potrafiłabym się przemóc. Z kobietami niestety jest różnie. Najlepiej trafić na poleconą.

Gość popytaj kolezanek
nie ma reguły - jak to z ludzmi bywa czy facet czy kobieta liczy sie podejscie do pacjenta a z tym jest różnie . byłam u trzech kobiet z czego jedna była spoko ( niestety często nietrzeżwa) a dwie - wole nie pamiętać. i podobnie z facetami - niektórzy super , niektórzy be kieruj sie opiniami znajomych , tylko tak wyczaisz który

Gość gosiaczekrrrrrr
facet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo jest delikatniejszy i ma wyczucie!!!

Gość weuzella
jeżeli chodzi o moją listę to do miłej sympatycznej starszej pani ginekolog nie chodzę bo zmieniłam miejsce zamieszkania i straszne kolejki są do niej, musiałabym stracić cały dzień. Przedostatni lekarz z mojej listy przyjmuje w przychodni razem z trzema innymi ginekologami - ale jak tamci trzej przyjmują to poczekalnia jest pusta i tylko któraś z przypadku wejdzie.Natomiast gdy on przyjmuje to poczekalnia jest pełna kobiet, młodych, starych, ciężarnych, zapisują się do niego kilka dni wcześniej i jeszcze się kłócą bo czasem jakaś w ciąży chce wejść bez kolejki albo jakaś bez zapisu. To bardzo śmieszne :-D że do tego jedynego walą drzwiami i oknami a do tamtych pustki, przecież mogą iść do innego i nie czekać wcale w kolejce :-) Dużo pracuję więc teraz nie mogę tak czekać i chodzę prywatnie - do tego ostatniego z listy.