Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minoni

ile jestescie w stanie pomiescic

Polecane posty

Gość minoni

w jeden dzień kiedy macie zachcianki albo napad głodu albo po prostu macie ochote sobie dogodzić? ja mam straszną depresje wahania nastrojow (biore tabletki hormonalne i chyba mam źle dobrane) w kadym razie dzisiaj zjadlam mase świnstw i nie wierze, ze bylam w stanie to wszystko zmiescic a nadal mam ochote to na cos slodkiego potem slonego i tak w kolko! nie wstydzcie sie, jestem ciekawa co i ile jestecie w stanie pochlonac jednego dnia! moja kolezanka raz przytyla 2 kg w jeden dzien ale nie powiedziala co jadła!

hmmm... ja dziś zjadłam chipsy, kinder bueno, twixa, kebab, frytki z 3 surówkami, kilka kanapek, pączka, kilka brzoskwiń. Chyba tyle :P

Ja ostatnio obzeram sie jak glupia. Dzisiaj zjadlam na sniadanie kalafira smazonego z bulka tarta (pozostalosc po kolacji) plus kawa z mlekiem, potem bulke slodka, hmm... chyba jeszcze jakies herbatniki, jablko, 2 porcje ziemniakow z mizeria, kromke z maslem i szynka, jogurt, goracy kubek i przed chwila platki z mlekiem :P Wiecej grzechow nie pamietam :)

Gość minoni
ja zjadlam paczka, prawie cala czekolade, tosta, parowke, pieczywo chrupkie z roznymi serkami, goracy kubek, warzywa z ryżem, kotleta, fasolke szparagowa, gotowane jarzynki, 2 X kakako, paczke m&m, ciastka, ogromne jabłko i to chyba wszystko :o chyba mi sie przytyje a ty duzo wazysz, jestes bardziej puszysta czy normalna dziewczyna bez kompleksow? :>

Gość minoni
to bylo do armandy :D

Gość alicja123
5jogurtow 9 pierogow 2 kanapki czekolada cala

ja jestem niska i szczupła, czesto zdarza mi się jeść na potęgę, mój młodszy brat ma to samo, a wygląda jakby wyszedł z Oświęcimia, że się tak brzydko wyrażę.... Geny, albo tasiemiec ;) Czasem trzeba sobie zjeść, a co :D :) Zwłaszcza jka się ma zły nastrój ;) P.S. Tez biore tabletki anty, ale jedynym skutkiem ubocznym jest lekko powiekszony biust, co mnie cieszy ;) Jakie zazywasz? Ja Novynette. Czasem jest dzień, kiedy nie jem prawie nic, a następnego potrafie zjeść tyle, że potem ruszać się nie mogę :D

Czekolade je się w całości, cała tabliczka, trzeba poczuć, że się ja zjadło ;) :D

ja tez sie obzeram jak durna:/ sniadanie obiad a do tego cala czekolada i paczka chipsow:P nie wiem moze przed zimą hoduje sadło...

Gość idzie zima więc sie obzeram
:onienawidze jak jets tak chlodno:(Dobrze,ze nie widac po mnie tego obzarstwa,jednak pilonowac sie musze bo nadmiar zarcia predzej czy pozniej kazdemu zaszkodziz i kazdego utuczy:P

Gość u mnie tez tragedia
ja dzisiaj zjadlam lyzke salatkiz pomidora cebuli salaty z ziolami kawalek bagietki ciemnej z bialym serkiem,pieczona nozke z kurczaka i deser czekoladowy (taki ala budyn 100gramowy) i spory kawalek ciasta drozdzowego z truskawkami...swinia jestem bo sie obzeram:(

Gość minoni
ja biore yasminelle ja bym wlasnie chciala schudnac mimo ze nie jestem gruba itd, podobam sie mojemu facetowi ale wolalby zebym np brzuszek miala mniejszy a co ja poradze ze mi spuchl od tych tabletek, robie brzuszki cwicze i nic a to objadanie sie to sporadycznie, dzisiaj mam pieerwszy raz taki atak! ale to jest dziwne ze wszyscy niby normalnie jedza, odchudzaja sie a tak naprawde nie wiem.. w domach? żrą na potęge a wcale nie wyglądają.. ee ja tez tak chce, ale czuje sie juz taka ciężka opuchnieta i do tego wiecznie glodna! mam nadzieje ze jutro tak nie bedzie;/ zawsze mysle ze rano nic nie zjem bo nie bede w stanie a tu kolejny maraton :D

Gość minoni
u mnie tez tragedia - rzeczyiwscie. wyglada dieta 1000 bez tego ciasta, masakra po prostu przytyjesz 50 kg. mi chodzilo o prawdziwe obzeranie sie, jak ktos potrafi zjesc 3 tabliczki czekolady na sam przed - deserek !

Gość u mnie tez tragedia
no serio bo mialam sie odchudzac...mam nadwage bo wpieprzalam slodycze i mi teraz wstyd:(....dzisiaj to naprawde z ciastem przegielam....kiedys jak mialam "dobry" dzien to potrafilam zjesc 200g paczke slonecznika,wielka pake czipsow ale taka naprawde duza (jak TV paka laysow) 2 tabliczki czekolady jeszcze jakies lody...to same takie slodycze a do tego byly na sniadanie 2 biale buly,na drugie sniadanie fryty,obiad o godzinie 20 (taki domowy z sosem na mace) takzae jadlam raz w ciagu dnia bo bez przerwy....mowie Ci jak mi dorownasz to znak zeby sie leczyc:(

Gość minoni
podnosze temat

Gość sssangria
zapraszam do działu diety, topic żarcie :-P