Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dowód ostateczny

*** OTO OSTATECZNY DOWÓD, ŻE WARTO BYĆ DZIEWICĄ !!! ***

Polecane posty

Gość dowód ostateczny

Opisana poniżej modelka... http://www.porhomme.com/2008/09/wtf-italian-model-raffella-fico-is-willing-to-lose-her-virginity-for-1-million-euros/ http://www.pupia.tv/spettacolo/notizie/000176.html ...wystawiła na aukcję swoje dziewictwo za 1 milion euro. Ceny nie wzięła z sufitu, bowiem w 2005 roku inna, peruwiańska modelka zrobiła coś podobnego, by opłacić leczenie kogoś ze swojej rodziny, ale ostatecznie poradziła sobie i bez tego, odrzucając propozycję 1,5 mln USD za deflorację: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/italy/2971511/Italian-model-plans-to-sell-virginity-for-1m-euros.html Wniosek? Warto być dziewicą! Milion euro to dokładnie 3.327.400 zł wg obecnego kursu kupna NBP. Zakładając, że za 471.400 zł dziewczyna się urządzi (mieszkanie + wykończenie i wyposażenie mieszkania, samochód, inne potrzeby), a resztę (czyli 2.856.000 złotych) da na lokatę, to... Oprocentowanie lokaty zabezpieczy kapitał przed skutkami inflacji, zaś zakładając wydatki na poziomie około 1.000 euro miesięcznie (przy średnim kursie 3,40 zł za euro) pieniędzy wystarczy jej na 70 lat, czyli praktycznie do śmierci, bo teraz ma 20 lat, a powyżej 90-tki mało kto żyje. Innymi słowy, za jedną noc dziewczyna wygra całe życie. Jak widzicie, warto zachować cnotę! ;)🖐️

to tylko dowód na to, że warto być sprzedajną dziwką 🖐️

Gość zielona krufka
trzymać cnotę po to żeby zostać prostytutką?:O

zresztą dzięki obecnemu postępowi medycyny można być dziewicą nieskończoną ilość razy:P

Gość a co na to Ojciec Rydzyk

Gość co wy tam wiecie
dziewczyna jest dziewicą, bo jej brat to potwierdził (nie pytajcie skąd to wie) ;)

Raffella Fico. Ma 20 lat. - Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć kto wyciągnie pieniądze żeby mnie mieć - powiedziała Fico. - Nie wiem jak to jest uprawiać seks. Jeżeli mi się nie spodaba, po prostu wypiję szklankę wina i zapomnę o tym. - Ona nigdy nie miała chłopaka. Przysięgam na grób mojej matki ! - zapewnia brat Fico. - To dewocjonalna katoliczka i każdej nocy modli się do Ojca Pio. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/italy/2971511/Italian-model-plans-to-sell-virginity-for-1m-euros.html

Gość o żesz kurde
to ja o wiele później straciłam dziewictwo i nikt mi złamanego grosza za to nie dał :O Nie ma sprawiedliwości na tym świecie :(

Gość alicia licia ala
szpic na wode fotomontarz teraz to mozna sobie blone dziewicza zrobic u chirurga i tez sie bedzie dziewica

Najpóźniej przeżywają inicjację seksualną mieszkańcy Malezji - średnio w wieku 23 lat.

Gość dobry biznes... wykonałem...
...stosowne obliczenia: 1) Przyzwoita kawalerka w mieście około 100 tysięcy mieszkańców - do 250.000 zł wraz z wszelkimi opłatami dodatkowymi przy zakupie; 2) Nowy, dobry samochód osobowy z pełnym wyposażeniem dodatkowym - około 70.000 zł (w tej cenie dostaniemy np. wypasioną Toyotę Yaris z automatyczną skrzynią biegów, a i tak jeszcze sporo kasy zostanie); 3) Wykończenie i wyposażenie mieszkania - do 100.000 zł; 4) Kasa na przeżycie pierwszych 13 miesięcy (po 1.000 euro na miesiąc, bo trzeba poczekać rok na kasę z lokaty) - 44.200 zł; 5) Zostaje w rezerwie: 7.200 zł. Do tego po 1.000 euro miesięcznie przez 70 lat do końca życia. A za co to wszystko? ZA JEDNĄ NOC LEŻENIA POD FACETEM!!! Ta panna nie jest wcale taka głupia jaka się nam wydaje...

STUKNIJ SIE W GLOWE; Z TYM DZIWEICTWEM; znam faceta ktory powiedzial lasce , ,jak cie jakis rozprawiczy to sie zglos,,nie ma nic bardziej ulomnego jak ,,cnota,, do duupy z nia ;P DZIS CNOTA TO WSTYD ZE NIKT TEJ LASKI NIE CHCE!!!!!

Gość to dlaczego taka kasa za to...
...jest oferowana? wystaw swoją dupę za milion euro i zobaczysz, że NIKT się nie zgłosi, niezależnie od Twojej urody... A na dziewice chętni są. Nawet za tę cenę.

Gość to dlaczego taka kasa za to...
Choć z drugiej strony przyznam, że długo to nie potrwa, bo wystawianie swojego dziewictwa na aukcji robi się coraz powszechniejsze i podaż zbije ceny...

Gość no nieeeeeeeeeeee
02:09 Sweet Dreams mam 24 lata i cóż powiem jak nasi rodzice... za moich czasów dziewictwo tracio sie z milosci... dzisiaj to zarobek A ja powiem, że mam 24 lata i jestem dziewicą i za moich czasów też sie traci dziewictwo z miłości i własnej, nieprzymuszonej chęci🖐️

Co za frajerzy piszą ze dziewictwo to wstyd. Pewnie tatuś sie z nimi kąpał pod prysznicem i tak stracili dziewictwo. Durne istoty... ja żałuje, że u mnie stało się to z popędu i chęci zaspokojenia nastoletniej żądzy. Tym bardziej,że mam grzeczną i ułożoną kobiete, a sam ruchałem na potege co tylko sie dało. Jak sobie pomyśle jak wspaniale byłoby starić cnote z kobietą którą szczerze Kocham. Gdybym sie miał spotykać z laska która sprzedała cnote, nawet za 1000zł jak to robia teraz nastolatki, to już bym wolałbym być sam i walic pod prysznicem. Róbcie to co wam dyktuje serce ( i krocze ;P ) pozdro

Gość kajko i kokosz
Ale chyba one dostaly kase za sprzedanie dziewictwa, a nie za bycie dziewica. Kazda z nas kiedys byla dziewica, ale nie kazda miala pierwszy raz za kase.

Gość magnifice body
ja bylam do 25 lat dziewica i powiem ze sie nie oplaca

Gość buahahahaha ......
"I would maybe give her 10 euro and tell her not to call" - ten komentarz mnie rozwalił :D