Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lupita1983

CO ZROBIĆ????

Polecane posty

Gość lupita1983

MOJA MAŁA OBUDZIŁA SIĘ ZE STRASZNA CHRYPKĄ - MOŻE TO DLATEGO, ŻE SPORO PŁAKAŁA W NOCY??? nIE MA GORĄCZKI. CZY POWINNAM IŚC Z NIA DO LEKARZA??? BOJĘ SIĘ , ŻE NA TAKA POGODĘ MOŻE POGORSZYĆ SIOĘ JEJ , A NIE MAM SAMOCHODU I MUSZĘ JECHAĆ WÓZKIEM DO PRZYCHODNI - A TAM TYLE CHORYCH DZIECI - WIZYTY DOMOWEJ TEŻ NIE DA SIĘ ZAMÓWIĆ....

Gość miaaa...23
U mojej córeczki było tak samo tzn. niespodziewanie dostała chrypki i u lekarza okazało się, że mała ma w buzi i w gardełku pleśniawki. Dostała syrop i po 3 dniach było już ok :) Jak powiedzmy do jutra sytuacja się nie zmieni to poszłabym do lekarza :) Lepiej dmuchać na zimne :)

Gość mamawiki
Uważam, że jeśli nie gorączkuje i nic więcej jej nie dolega to możesz poczekać do jutraale jutro sobota i nie wszystkie przychodnie są czynne.moja mała jak miała 5 mies dała nam popalić w jedną noc-płakała kilka godz(tej nocy długo nie dało się zapomnieć) też miała okropną chrypkę, przeszło po podawaniu ciepłej herbatki, ale wiedziałam, że to z płaczu.jeżeli oprócz chrypki nic jej nie jest to poczekaj, zmierz temp kilka razy w ciągu dnia a jeżeli popołudniu będzie gorzej to nie czekaj- bo faktycznie w sobotę czyli jutro ciężko znaleźć czynną przychodnię.

pewnei to nic powaznego ale pamietaj ze zdaza sie zapalenei pluc przy którym nei ma wcale goraczki, moja ciotka miala tapalenie pluc i jedyne co to odczuwala czasami dyskomfort w okolicach lewego pluca

Gość lupita1983
DODAM, ŻE MAŁY JEST STRASZNIE MARUDNY I NIE CHCE JEŚĆ...

Gość mamawiki
To może lepiej jednak idź do lekarza, przynajmniej nie będziesz się martwić. tylko ubierz ciepło dziecko.

Gość to w koncu
mała czy mały ???