Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sterudek

jak szybko pozbyc sie ranki po wyciskaniu??????

Polecane posty

Gość sterudek

wyciskalem pryszcz i mam teraz taka ranke... w dodatku w tym miejscu mialem juz blizne po pryszczu wiec starsznie to nie fajnie wyglada... czym smarowac zeby chociaz takie mocno czerwone nie bylo??? i ta ranka szybkio sie zagoila???

Gość serudek
help plis

Gość zaklej plastrem

hej, ja zawsze po wyciskaniu robie sobie maseczka z zoltka jajka. rozbijam jajko i \"wydobywam\" samo zoltko, nastepnie rozprowadzam na twarzy o zostawiam na 2o minut, to b.silnie sciaga i w moim przypadku zaczerwienienia sie znacznie zmniejszaja. potem dla lepszego efektu jak wiekszosc kobiet nakladam drozdze wymieszane w mleku, tez na okolo 20 minut i tez silnie sciagaja, potem po zmyciu warto cos nalozyc punktowo, czy to masc cynkową czy maseczke na pryszcze ale tylko na ten pryszcz (np z glinki jesli masz ). mnie to pomaga. pozdro.

Gość olus678
Na wacik nalej wode utleniona i smaruj,to NAJLEPSZY sposob na ranki po wyciskaniu,szybko sie goja ;)

Gość moze jeszcze ktos

polecam \'Sudocrem\' - maść bardzo dobra na trądzik. Ma wszechstronne działanie, koi, przyspiesza gojenie i regenerację naskórka. (tak w ogóle to stosuje się ja przy odpieluszkowym odparzeniu skóry u niemowląt ;P) male opakowanie ok. 13 zł w aptece, starcza na dłuuugo :) Jak tylko wyskakuje mi jakis wredny pryszcz, zaczynam smarowac go sudocremem, znika szybciej, podobnie jak i ranki.Polecam!