Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gkjhkgjhkgjh

jak to jest z oralem?

Polecane posty

Gość gkjhkgjhkgjh

jestem dziewica, ale zdazyl mi sie oral tzn. mnie zrobil go facet ja mu nie:P lubie calowanie ipieszczoty. ale wsadzic sobie nie dalam, czyli nie moge za dziewice uchodzic?

Gość gkjhkgjhkgjh
?????????

Gość fizycznie tak ale
dla mnie dziewictwo to nie tylko przerwanie błony,więc myślę że duchowo już nią nie jesteś!!!!!!!!!!!!

Gość gkjhkgjhkgjh
jestem :D

Gość gkjhkgjhkgjh
a tam to prawie jak calowanie

Gość pierwszy raz się z Tobą
zgadzam prawiczku :)

Gość gkjhkgjhkgjh
dobijacie mnie teraz :/

Gość gkjhkgjhkgjh
no ale jak poznam teraz faceta marzen to moge mu spokojnie powiedziec ze dziewica jestem:) bo blone mam a o reszcie sie nie dowie:D chyba 100% dziewic juz nie ma

Gość pistacjjja
Bożżżeee nie wsadzil wiec dziewica a o reszty nie sluchaj

Gość gkjhkgjhkgjh
pistacjjja no wlasnie masz racje:D przeciez chyba nie ma az tak swietych ludzi zeby nic nie robic!!

Gość gkjhkgjhkgjh
prawiczek i kropka 1987 naiwny jestes ja nigdy nie mialam chlopaka, zawsze to byly takie znajomosci na zasadzie krecenia

Gość gkjhkgjhkgjh
ja tez mam 21 i nigdy nie mialam chlopaka a te pieszczoty i oral to byla sama przyjemnosc:P poznalabys mnie i wierzylbys w moje 100% dziewictwo

Gość prawiczek .....
juz sie delikatnie macales ? to wszystkie nietkniete dziewice wlasnie Cie skreslaja ;) nie masz szans .;)

Gość jakas na pewno
Cie oklamie prawiczku i nigdy nie dowiesz sie ze wczesniej Twoja luba obrobila 5 ;)

Gość gkjhkgjhkgjh
jak rozbieralas sie do naga podczas krecenie to zle to o tobie swiadczy. jeszcze rozumiem jak z chlopakiem bys to robila i jednym, ale jak z jakimis kolesiami z ktorymi sie tylko umawialas na piwo to wspolczuje on mnie rozebrał :P jeju fizycznie strasznie sie pociagalismy ale nie chcialam z nim zwiazku, pozatym ja mu nie oralu ie robilam tylko on mnie:P a ty troche przesadzasz, tojak spotkasz ta swoja 100% dziewice tonawet nie bedziesz wiedzial jak ja dotknac :O

Gość gkjhkgjhkgjh
no wiadomo ze jak na dystkotekach gdzie masa innych ludzi to nie rozbierzsesz jej do naga i nie wlozysz jej reki do majtek! ale kto wie jakbyscie byli sam na sam czyli jestem szmata? :O

Gość gkjhkgjhkgjh
prawiczek i kropka 1987 ale bym sie smiala gdybys wlasnie na mnie trafil :D:D:D

Gość kwestia gustu
prawiczek nie masz szans ani na zwiazek ani na utrate prawictwa .. zostaniesz prawiczkiem do koncas zycia jesli nie zmienisz zdania ..albo wyrosnie z Ciebie pedofil ...:(

Gość FIONA CO MA.....
NIE WIESZ CO DOBRE

Gość gkjhkgjhkgjh
prawiczek a jak sie masturbowala to tez dla ciebie skreslona jest? :O

Gość nie czepiajcie się dziś
prawiczka bo dziś ma rację, już Ci dziewczyno pisałam jak chodzi ci o tę twoją błonkę to taaaak jesteś dziewicą możesz na nią nabierać innych facetów w przyszłości oczywiście tych którym na niej zależy ale moralnie już nią nie jesteś bo co z tego czy miałaś w cipce penisa czy palucha czy też ktoś ci ją wylizał to już jest sex a prawwdziwe dziewice sexu nie uprawiają,tyle to chyba nie takie trudne do zrozumienia a w kwestii kościoła też już jesteś skreślona :)

Gość gkjhkgjhkgjh
to prawdziwych dziewic 100% nie ma!!!!!!!!!!!!!!!! takze panowie badzicie dalej naiwni bo jak poznam kogos na kim bedzie mi naprawde zalezalo to mu w zyciu o oralu izabawach nie powiem i bede dla niego dziewica :D dla mnie sex to wsadzenie a bez tego to zabawa i juz:P

Gość gkjhkgjhkgjh
prawiczek i kropka 1987 tez Cie pozdrawiam 😘

gkjhkgjhkgjh przestan dyskutowac z prawiczkiem bo jest on niczym wiecej anizeli sfrustrowanym hipokryta. W celu dojscia do takich wnioskow proponuje przeczytac jege wpisy w calej gamie innych watkow. Co wiecej ten idiota bedzie Cie probowal wprowadzic w poczucie winy tylko i wylacznie dlatego ze sam nigdy nie (za przeproszeniem) poruchal.

Gość gkjhkgjhkgjh
sa jeszcze dziewczyny co sie z nikim tak nie zabawialy skad to wiesz? tak ci powiedzialay? otoz ja tez tak mowie i tez lubie sie bawic i jestem bardzo atrakcyjna, a tu napisalam prwde a znajomi mysla ze swieta jestem, wiec prawiczku zalicz sobie jakas bo naprwade na taka jakiej szukasz nie trafisz. ide juz 🖐️

Gość nie czepiajcie się dziś
to po co zadawałaś to pytanie, myślałaś że wszyscy potwierdzą Twoje przekonanie i będziesz spokojniej spała jako 100% dziewica??? Skoro i tak wiesz swoje to żyj sobie z tym przekonaniem. pozdrawiam :)