Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła bardzo...

Koleżanka próbuje odbić mi chłopaka

Polecane posty

Gość wściekła bardzo...

Nie jesteśmy już dziećmi mamy po 20 lat więc tym bardziej nie rozumiem jej perfidnych gier. Próbuje się z nim umawiać za moimi plecami, pisze do niego i wydzwania, prosi o pomoc przy jakiś pierdołach. W towarzystwie siada blisko niego, chce się przytulać, głaszcze go po głowie i całuje w policzek. Ostatnio jak do niej poszliśmy otworzyła nam drzwi ubrana w skąpą koszulkę. Chce do skusić, uparła się i wiem że nie odpuści. Szmata! Nie wiem co robić :(

Gość zapytaj swojego chłopaka
czy da się skusić:-). Jak da, tokrzyżyk im na drogę:-)

Gość Sam real
Napluj jej do kanapki na przerwie, jak oddali się do toalety ...

Gość wściekła bardzo...
mój chłopak mówi że ona mu się nie podoba, ale zastanawiam się czy jak go skusi to na nią poleci :(

Jak facet nie będzie chciał to nawet jak zacznie paradować nago nic nie zdziała... A tak swoja drogą to "fajną" masz koleżankę :o

Gość edged3ty
pogadaj z facetem. a najlepiej wysmiej ja przy nim.

Gość zeeelle
powinnas definitywie zerwac z nia kontakt, niestety , ale czesto sie zdarza, ze najlepsze przyjaciolki potrafia zrobic straszne swinstwo jesli chodzi o faceta. Nie spotykaj sie z nia w towarzystwie Twojego chlopaka a jemu wytlumacz, ze tez ma z nia ograniczyc kontakt do minimum

Gość wściekła bardzo...
codziennie pojawiają się tu topiki zdradzonych dziewczyna które chłopak niby kochał... ta dziewczyna po prostu mnie nie lubi i chce mi odebrać kogoś na kim mi zależy

Gość Sam real
Pomyśl o trójkącie. 2 laski + facet. Wypas!

Gość wiem coś o tym...
więc wszystko zależy od twojego faceta, jeśli się \"skusi\" to znaczy że nie byliście dla siebie stwożeni

zacznij po niej jechać przy nim, a jak głaszcze twojego chłopaka po głowi to też mogłabyś coś kąśliwego powiedzieć :o

Gość haabibidyan
Wiesz, tak szczerze mówiąc...koleżanka to świnia. A do tego głaszcze go próbuje tulenia itd, a on co na to?/ reaguje w jakiś sposób?? to nie ty powinnaś z nią walczyć tylko on powinien podjąć kroki. Porozmawiaj o tym szczerze z nim. Jeżeli on zacznie ją unikać ,odpychać lub takie tam to jej będzie jeszcze bardziej głupio. A po za tym jeżeli jest taka to po co w ogóle się z nią spotykasz?!

Gość romealia
odseparuj ją i koniec. nie chodzcie do niej, jak Ty cos chcesz od niej to idz sama, jak ona chce cos od chlopaka to idz z nim. w towarzystwie usiadz miedzy nimi, przeciez przez Ciebie nie bedzie sie do niego kleic. a jak bedzie go calowac czy przytulac to powiedz wyraznie ze sobie tego nie zyczysz i zeby sie odczepila. zapytaj od razu chlopaka czemu jej na to pozwala i czy bylby zadowolony gdybys swoim kolegom pozwalała na podobne zachowania względem siebie?...

Spokojnie-jak facet Cie kocha to bedzie miał ją gdzieś. Sam jestem w takiej sytuacji-podrywa mnie koleżanka ddosyc ostro wiedzac ze mam dziewczyne. I mysle ze nic jej z tego nie wyjdzie bo zakochay jestem i po prostu sie nie skuze i tyle. Nie przejmuj sie.

Gość całkowicie czarny kot
zwróć jej głośno i dobitnie uwagę - tyle niespecjalnie wiele możesz zrobić

Gość Zraniona też.
Ech...Wszyscy mówicie nie przejmuj się...Ale jak to może na jej oczach wyglądać.?! Wiem co czujesz kochana...Opowiem Ci historię..Zakochałam się w takim gościu,a on we mnie ale moja koleżanka wkroczyła i on potem zakochał się w niej...A mnie tak jakby porzucił...Nie jadłam nie piłam i nie spałam..Byłam blada jak ściana i miałam podkrążone oczy...Cały czas bez przerwy ryczałam....Chciałam się ciąć...(Oczywiście byłam w stanie psychicznym i nie wiedziałam co robię) Psycholodzy mi już pomagać nie mogli...Ani rodzina ani nawet przyjaciele...Nikt...Sama zostałam...Ale wzięłam się...I po paru dniach...Czyli teraz...Wzięłam się za siebię i z małą pomocą przyjaciółki znów będę o niego walczyć...Może się uda może nie...Ale próbować zawsze można... Uświadomiłam sobie że jak go kocham to będę o niego walczyć a jeśli wybierze inną to będę musiała się pogodzić bo jeśli go kocham to pozwolę mu być szcześliwym...Chcę tylko powiedzieć i podziękować Madzi,Anicie,Alicji...Dziękuję wam że byliście ze mną...Hm. To był horror....A więc radzę Ci zwróć uwagę...A jeśli wybierze inną to zacznij walczyć o niego i nie ryczeć...Wiem wiem...Zawsze łzy wypuścisz ale nie poddawaj się..:** Życzę Ci jak najlepiej.:*** Buziaczek.;**

Zraniona też, co ty pieprzysz? Facet ma się za tobą uganiać i całować ziemię, po której stąpasz, a nie \'dać się odbić\' po paru miesiącach \'walki\' :P

Gość Zraniona też.
Imoen...Mam prawo do wypowiedzenia się...Nie mówiłam do Ciebie... Odpowiadałam tylko...Ale teraz wszystko....Wszystko jest dobrze... :)... A jak wspominałam byłam w stanie psychicznym... Pozdrawiam Ciebie...:** I wszystkich którzy się tutaj wypowiadają.:**

Gość Cos kręcisz dziewczyno
Jeżeli twoja koleżanka chce tobie odbić twojego faceta i jak mowisz ty jej nie lubisz ... to po jasną cholerę utrzymujesz z nią kontakt ? Pomyśl może, myslenie wbrew pozorom nie boli

Gość zraniona też srasz bobkami
to cię facet yebie w srakę i odpuszcza

Gość Zraniona też.
Zraniona też srasz bobkami...Hm.Dziecko zastanów się co mówisz. Jestem od Ciebie starsza.Może zamiast siedzieć na internecie pouczył byś się języka polskiego...Mówić wulgarnie do innych..Co to za moda.?.Tak możesz mówić do swoich kolegów z klasy...A nie do porządnych ludzi...Najpierw zastanów się co chcesz napisać...Z takim językiem daleko nie zajdziesz...Widzisz mam 21 lat...I nie pozwolę sobię na takiego typu obrazy..Jak wspominałam mam prawo do wypowiedzi...A jeśli dalej będziesz tak się do mnie odnosił to inaczej pogadamy.... Zimno pozdrawiam...

Gość Senia
A więc ja mam podobną sytuacje. tylko, ze moja kumpela, to totalna fanatyczka.. Do mojego faceta wydzwania juz od miesiąca, pi*rdoli na mnie glupoty, wyzywa od kurw itp. gubi sie w lesie niedaleko jego domu i dzwoni po niego zeby on po nią przyszedł i stamtąd zabrał, robi sceny gdy ja z nim np. całujemy sie. bardzo ją to ciśnie... mam ochote strzelić ją w pysk zeby przez tydzien srała swoimi zębami.. ale nie wiem czy mi sie to opłaca.. dziewczyna nie zrozumiała gdy on powiedział jej stanowcze NIE... może ona jest chora?

Gość .,.,..,.,,
Moja najlepsza przyjaciółka zdradza mniie z moim chłopaiem jest wredna nie nawidze jej

Gość nie kumam.....
1. Urwij z nią kontakty 2. Nie wyśmiewaj jej przy facecie bo on może różnie zareagować - zrobi mu się jej szkoda albo cholera wie co. To nie jest dobry sposób bo zwrócisz jego uwagę na nią, bedzie się baczniej jej przygladać. 3. Porozmawiaj z facetem - jak on to widzi - o ile w ogóle widzi (w tym przypadku nie rozmawiałabym bo zacznie zwracać na to uwagę) 4. Przy niej postaraj się go trzymać za rękę, przytulić i pocałować. Zaznacz swoje terytorium.

Gość gość
Moja przyjaciółka także mi to robi, ale ja staram się więcej czasu spędzać z chłopakiem, a nie z nią. Dobrze, że nie jestem sama z tym problemem. :-)

Gość gość
A ja powiem, że jesteś głupia. Wiesz, że ta dziewczyna podrywa twojego chłopaka za Twoimi plecami, a do niej chodzicie i w dalszym ciągu nazywasz ją przyjaciółką, chociaż nią nie jest. Więc sama sobie jesteś winna, nie dziw się, jak pewnego dnia go Tobie odbije. Jednak nadal jesteś dzieckiem mimo tych 20-tu lat.

Gość pani bardzo miła
Zamknijcie się. Jeśli to była przyjaciółka ,, gościa ,, to trudno się pogodzić z utratą przyjaciela. Zachowujecie się jak dzieci.

Gość pani bardzo miła
W ogóle niektórzy przyjaciele ( po tym co zrobią już nie są przyjaciółmi )potrafią bardzo zranić...