Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xzdtttt

Całujecie się rano po przebudzeniu?

Polecane posty

Gość xzdtttt

Przecież to obrzydliwe jak tak można :O Nie czujecie smrodu? Ostatnio widziałam mojego kuzyna jak z laską się w łóżku całowali ,fuuuu :O:O

Gość zawsze ide w slimaka
z moja stopa ;)

Gość GBVFDXBV
tak, ale takie cmok-buzi, bez zadncyh jezyczkow :P

Gość dziewietnasty dzien dupy
myrevin ..:D:D:D:D bola mnie miesnie od ciwiczenia wiec zlituj sie :D

Gość xzdtttt
No własnie w filmach tez zawsze sie liza ostro, kurde przeciez po całej nocy wali z geby :O:O

Gość Panienka Vitaminka
albo te śniadania do łozka:O ona nie umyta nie uczesana.. z ropą w oczach.. aon jej śniadanie:O

Gość ka jo je
o jak romantycznie

Gość eWELINA B.
Panienka Vitaminka albo te śniadania do łozka ona nie umyta nie uczesana.. z ropą w oczach.. aon jej śniadanie Ale się przejmujesz.

Gość hmmm....222
jak ktos ma zepsute zeby to pewnie mu smierdzi po nocy:D:D:D mi nie smierdzi, mezowi tez nie i nie widze nic obrzydliwego w porannym calowaniu czy seksie:P

Gość xzdtttt
Nie no dobra z tym śniadaniem jeszcze przejdzie Ale przyjemnie wam jest całowac sie z kims jak ani wy nie macie swiezego oddechu ani parnter? bleee :O

Gość eWELINA B.
hmmm....222 jak ktos ma zepsute zeby to pewnie mu smierdzi po nocy mi nie smierdzi, mezowi tez nie i nie widze nic obrzydliwego w porannym calowaniu czy seksie Mi tak samo :D i Mojemu też nie cuchnie z buzi :D

Gość dziewietnasty dzien dupy
cichaj pijawa ! dobrze, ze tylko w oczach :o:D

Gość eWELINA B.
xzdtttt mój partner nie ma :D ja też... chyba... nie wiem On mi nic nie mówi a ja se nie wącham

Gość spaghetti
tak, w filmach caluja sie ale nie zawsze.. byla taka scena z Meg Ryan i jej kochankiem, budza sie rankiem w lozku, ona sie pyta: gdzie jest ten kot? on: jaki kot?? ona: ten co mi nasr...do buzi ;)

Gość xzdtttt
Ja mam wszystkie zęby zdrowe bo ostatnio u dentysty nawet byłam a i tak czuję i nie mogłabym noo to ohydne :O

Gość eee taaaam
u nas przy lozku zawsze stoi cos do picia to po przebudzeniu piciu i mozna sie calowac i seksic :P i nie wali nam jakos bardzo z geby nawet po przebudzeniu, mamy zdrowe zeby i zadnej ropy (:O) w oczach. a ja po spaniu wygladam prawie tak samo jak zwyczjanie bez makijazu wiec nie zadne straszydlo

jak ktos ma zepsute zeby, i jedzie mu z nich jak ze stodoly to sie nie dziwie ze sie nie caluje...

Gość bb...
a sluchajcie czy moge powiedziec wprost hlopakowi ze nie chce sie calowac z rana bo jest nieswiezy oddech? bo wlasnie moj probuje mnie rano calowac a ja uciekam z buzia i tak jakos wychodzi ze seksimy sie bez pocalowania w buzie a moj bardzo lubi sex z rana

Gość wg mojej wlasnej opini
nie każdemu śmierdzi z geby. jak sie myje zeby i dba o nie i nie żre cebuli czy kiełbasy na wieczór to n ie śmierdfzi. a co jest nie tak w sniadaniach do łóżka? nieuczesana kobieta to jakaś gorsza? co za obłuda.

Gość z gęby śmierdzi każdemu
ale jak ludzie naprawdę się pociągają i PASUJĄ do siebie fizycznie, to nie ma w ogóle takiego problemu, bo nie odbieramy czyjegoś zapachu jak smród. Oczywiście, że się całowałam rano. I po całonocnej popijawie:classic_cool: I w ogóle zawsze. A dodam, że mam wrzody żołądka i np. jesienią albo wiosną potrafi mi trochę walić z gęby:O A mój facet palił:O Więc tez mu pewnie jechało:classic_cool: Ale było bosssssssssko:classic_cool:

Gość Podane hasło jest błędne
Mój po imprezie nie chciał się całować bo wiedział, zę od Niego jedzie piwem ale mi to nie przeszkadzało :D Podniecenie było silniejsze :D

Gość cfdlwn
nie tylko cmokne, nalbo w policzek, albo w usta -ale bez jezyka, nawet ich nie otwieramy :palbo gdzies w ramie :P A prawdziwe buzi to tylko jak mam umyte zabki :) i on tez :)

Gość cfdlwn
a no i z tana nie smeirdzi nam z powodyu nie umytych zebow, ale z rzaladka ... wiec najlepiej jest coszjesc, a potem umyc zabki i mozna sie calowac :)

Gość bb...
ponawiam pytanie czy nie na miejscu bedzie jesli mu o tym powiem? bo sprawa wyglada tak ze jemu chyba nie przeszkadza a mnie troche tak

My sie calujemy rano po przebudzeniu. Czasem tez i uprawiamy sex. Rzadne z nas nie zauwazylo tego problemu z cuchcnieciem. A moze my nie smierdzimy?:)))