Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam dziewczyny

!!!Szukam dziewczyny, tak tu na kafe!!!

Polecane posty

"kobiety doceniaja romantycznych, delikatnych, wrażliwych i oczywiscie sentymentalnych mężczyzn do których grona się niewątpliwie zaliczam..." Mówiłam Ci 100 razy odstaw te czerwone...

" Dobra Komi, to załóż czystą pieluchę, przychodzę" mam czystą... w piątek zmieniałem :P

aha, jak z piątku to spoko, nie oczekiwałam nic więcej :P to i tak dużo lepiej niż by się mogło wydawać... Komi, a może w ramach naszego namiętnego seksu, przywiozę Ci nową pieluszkę? :D

tak na marginesie - dziś jest jakieś dzień świra... mam nadzieje, że wreszcie wprowadzą opłaty sądowe za postepowanie w sprawach z prawa pracy, bo sytuacja jaka panuje obecnie to jakaś pożywka dla psychopatów... Ps na forum nie jestem arogancki, przynajmniej nie tak, jak w realu ;)

Siska - zrobisz to specjalnie dla mnie? :D Przywieź... taka wspolna zmiana to moze byc cudowna gra wstępna :P

Jasne Komi, aczkolwiek nie wiem, co Ty chcesz mi zmieniać? :D

Tzn tam miało być "KOMIA" a nie "KONIA" :P To takie pieszczotliwe zdrobnienie mojego nicka :D

Pewnie, że rży :) Jak go docisnę to i śpiewać zaczyna :D

My nie potrzebujemy lubrykanta... Dajemy radę spokojnie bez tego... Wiesz, Komi to nie jest jakiś tam byle jaki muł...

milagros - chcesz wywolac u mnie wyrzuty sumienia zarzutem iż wpędzam Cie w pracoholizm? :P od razu uprzedze... nie da sie u mnie wywołać wyrzutów czegoś, czego nie posiadam ;)

lubrykanty???? przy mnie kobieta potrzebuje wiadra i dobrej, chłonnej ścierki a nie lubrykanta :P:P

milagros, uuu, to żes dowaliła teraz :D może Ty dla ryb... ja na pewno nie :D

Nie łowię ryb, ale a priori uznaje, iż Twoja koncepcja jest słuszna (dziś dziwacznie ugodowy jestem :P ) Ale innymi łowami zajmuje sie jak najbardziej...

No Siska - co ja na to poradze? Takie słabe geny po prostu... Ale mam system nakładek, ktory skutecznie niweluje ten problem... no i do tego kilka naprawde intersujacych technik łowienia

Gość komiczne jakiej długości
masz penisa?

Komi do mnie z nakładką? Dobra pieluchę wytrzymam,.. Tabletki w pięciu kolorach też... Nawet wino zmieszane z whisky... Ale nakładki? Komi, jak możesz? :(

Jakiej długości? Z powodu braku dostępnosci w powszechnym obrocie mikroskopów elektronowych, nie jestem w stanie dokonać wiarygodnego pomiaru :P

Gość ZWS TO KOMICZNE
MOZE PRZEJDZCIE SOBIE NA GG, BO TEMAT TEGO TOPICU BYL INNY I ROMANSUJCIE SAM NA SAM BO TO ZENUJACE :O