Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniś_21

Poodchudzajmy sie razem

Polecane posty

Gość Moniś_21

Hej kobietki , chciałabym zrzucic pare kilo ale mam słaba wole, dlatego jak byście chciała do mnie dołaczyc to zapraszam , ja zaczynam od dzis ! :)

Gość KAKAWA
Hej! ja również chcę rozpocząć odchudzanie. ja mam kilkanaście kg nadwagi i walczę z tym od kilku lat

Gość kukułka zakukała
chcesz sie odchudzać a masz słabą silną wolę jedno przeczy drugiemu odchudzać będziesz sie do obiadu

Gość Moniś_21
masz jakoms taktyke odchudzania? bo ja narazie to bede zdrowo jesc i cwiczyc :)

Gość Moniś_21
kukułka a skąd ty mozesz widzieć? moze dam rade !

Gość kukułka zakukała
na 10 odchudzajacych kobiet tylko dwie efektywnie kończy odchudzanie nie sądze abyś była tą jedna z dwóch :classic_cool:

Gość Moniś_21
haha dzieki za wiare , przekonamy sie za jakis czas

Gość kukułka zakukała
za ile? po miesiącu efekty są widoczne gołym okiem

Gość Moniś_21
do usłyszenia za miesiac .

Gość kukułka zakukała
adios.... i tak o to tym sposobem zmobilizowałam dziewuchę :classic_cool: nagle się okazuje ze ma super silną wolę hehe to taki mój trick marketingowy wejść na ambicje zawsze działa - 100% skuteczności :P goodluck🌼

kukułka a co to jest \"słaba silna wola\"??? niesądzisz że wola jest albo słaba albo silna???? :-))) moniś 21 nie zwracaj uwagi na \"krzykarzy\" odchudzaj się dzielnie a efekty napewną nadejdą!!! zyczę wytrwałości no i oczywiście powodzenia!!! pozdrawiam

Gość kukułka zakukała
"słaba silna wola" w moim mniemaniu Errare humanum est w twoim - wytykanie błedów innych aby na ich tle zabłysnąć :classic_cool:

nie potrzebuję błyszczeć na kafe:-D a błąd wytknęłam stając w obronie moniś_21 i w celu wyedukowania "krzykarza":-))) pozdrawiam

Gość Moniś_21
hehe z podstepem to zrobiłaś ale to działa :P. Ruda dzia za wsparcie :*

Gość kukułka zakukała
Jak bym chciała to mogę wytykać, w postach moniś_21 full błędów :classic_cool:

Gość kukułka zakukała
Wyedukowana jestem aż zanadto :classic_cool:

oczywiście,że możesz i jeśli taka Twoja wola to proszę bardzo... ja jednak myślę,że ten topik miał służyć czemuś innemu... dziewczyna chyba chciałą znależć wsparcie w odchudzaniu... odnoszę wrażenie,że jesteś lekko przewrażliwiona, bo fakt,że poprawiłam Twoją wypowiedź nie oznacza wcale,że Cie atakuję... uwierz,że nie tak był mój cel i wyluzuj troszeczkę!!! pozdrawiam

Gość kukułka zakukała
Nie zauważyłaś, że ja swoimi wypowiedziami tylko ją zmobilizowałam? Przecież napisała, zobaczymy za jakiś czas. Czyli chce mi udowodnić, że się mylę. I oto chodzi. Taki mój mały kruczek psychologiczny:)

Gość Moniś_21
jestem osoba poczatkującą , jeszcze sie nie odchudzałam, nie wiem co robić , narazie to myslałam o rozsadnym jedzeniu, owoce warzywa .. brzuszki , przysiady noi taniec podobno tez jest dobry .

najpierw wiadomość dla kukułki(nerwusa) :D gdy postanowiłąm odpowiedzieć na Twój post nie znałam jeszcze Twoich intencji... w tej chwili skoro poskutkowało chylę czoła:-))) moniś a ile chcesz zrzucić??? jaki masz wzrost i wagę??? ile lat???

Gość kukułka zakukała
Dziewczyno jedz co 3 godziny małe porcje np. 250kcal w jednym posiłku, więcej białka i tłuszczy, mniej wędowodanów. Ruch - min. 20 minut w umiarkowanym tempie, bo dopiero wtedy zaczyna być spalany tłuszcz. W taki tempie chudniesz ok 1kg na tydzień. Oczywiście zakładając, że na ruch (szybki marsz, biegi, rower, rolki) poświęcasz 1h co drugi dzien.

Gość Moniś_21
21lat wzrost 160 kiedys waga 55.5 dzis 50 cel 45 che nietylko sie odchudzic ale tez wzmocnic partie brzucha , bo fajdki sa, noi mam roztepy

Gość kukułka zakukała
J ateż sie odchudzam i wiem jak to jest:) Tylko mogę się pochwalić, że jestem tą jedna z dwóch:D 20kg mniej na liczniku i już od dwóch lat nie przytyłam ani grama :D Poza tym pomogłam schudnąć innym osobom, trwale schudnąć ponad 8kg:)

moniś ale Ty wcale nie musisz się jakoś intensywnie odchudzać!!! w Twoim przypadku skupiłabym się na ćwiczeniach!!! a jeśli chodzi o dietę... poprostu się nie "obżeraj" :-)

Gość kukułka zakukała
Jak napisałam wcześniej:) Ścisłe trzymanie się diety plus duża dawka ruchu. Nic nowego:) Żadnych diet cud nie stosowałam:)

Gość Moniś_21
kukuła a ile wazyłas wcześniej?

a ile czasu zajęło Ci schudnięcie??? ja też diet cud nie praktykuję... pomalutku, stopniowo zrzucam nadmiar za pomocą racjonalnej diety...