Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wywrotkkkkaaaa

wstretny cellulit- jak zredukowac

Polecane posty

Gość wywrotkkkkaaaa

chcialam zapoznac sie z opiniami na temat redukcji cellulitu u kosmetyczki, ile to kosztuje, na ile pomaga, na czym polega, jestem jeszcze w mlodym wieku, ale od paru lat moje uda zaatakowalo to paskudztwo :O zawsze bylam bardzo szczupla, przez cale gimnazjum i pol liceum wazylam 45kg przy wzroscie 165, a mimo to mam ochydne rozstepy i cellulit, widac musze miec malo elastyczna skore, zadne kremy nie pomagaja, a na cwiczenia i odpowiednia diete nie mam czasu i checi :(

Gość wywrotkkkkaaaa
odpowiedzcie :(

Gość wywrotkkkkaaaa
no nie wierze, ze nikt go nie ma :O

Gość ja tez miałam
cellulit,ale od kiedy zaczełam biegać tj od czerwca,regularnie co 2 dni a ostatnio nawet codziennie to zauwazłylam ze sie zmniejszył i juz prawie nie stanowi problemu;) no ale..mam rozstepy,,obrzydliwe.w okolicach kolan od wewnetznej strony i na biodrach!! ;(

Gość wywrotkkkkaaaa
ja tez troche biegalam, ale teraz bedzie jesien, zima, poza tym zaczynam studia, nie bede miec czasu:O mam zamiar cwiczyc w domu, ale moje cw koncza sie po 5 dniach :O ostatnio przeczytalam na plakacie, ze w gabinecie kosmetycznym mozna zredukowac ten szajs, ale nic na ten temat wiecej nie wiem

Gość wywrotkkkkaaaa
czekam na dalsze odp

Gość jakbys chciała wiedzieć
to 90% kobiet ma cellulit,wiec sama nie jestes,nawet najchudsze kolezanki z mojej klasy maja cellulit.i mamy takie podejscie do tego ze sie go nie wstydzimy i jets od razu lepiej;)

Gość wywrotkkkkaaaa
no ja tez sie poki co nie wstydze, chodze normalnie na plaze, ale nie chce w wieku 30 lat miec cellulitowych fald :O musze miec malo elastyczna skore i po ciazy to bedzie tragedia :O

Gość gość
Zajrzycie na strone salonu Elite w Warszawie. Teraz 5 zabiegów masażu podciśnieniowego SPM redukującego cellulit i poprawiającego jędrność skóry oraz 5 zabiegów drenujących Slide Styler prawie 200zl taniej. Wiec moze warto zadziałać konkretnie na problem.

Gość ejeska2
A w jakiej cenie teraz mozna wykonać taki zabieg ? Tak sie własnei zastanawiam czy nie skusic sie bo jednak latem cellulit bardzo przeszkadza.

Gość Andzieliczka
Ja sama od dawna próbuję Pozbyć się tego defektu. Stosowałam masaże i domowe sposoby. Ale nic to nie dało. Teraz biorę i nakładam taki preparat http://www.nuvialab.pl/pielegnacja-ciala/cellulit/oligo-dx/ i powoli cellulit zanika. Mam nadzieję, że już niedługo całkiem się go pozbędę.