Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnes26

proszę o pomoc!!!

Polecane posty

Mieszkam z chłopakiem. Co zrobić, zeby podczas srania nie było czuć smrodu. Nie piszcie mi tylko, ze dieta i regularne wypróżnianie itd. Chodzi o to jak zlikwidować smród podczas kupy. Jak siadam na sedesie to zakrywam rękami wszelkie szczeliny, któremi smrod może się wydobywać. Po każdym pierdzie spuszcza wodę, żeby zabrala troche smrodu. ale tak jak wyjde to zapach stolca jest bardzo silny. Jak zrobić żeby nie waliło. W łazience okna nie ma.

Gość kkkkkkkkadafi
bris :) duzo brissa i jeszcze umyj kibel domestosem po sobie.

Gość OMG_
ale ręce potem myjesz:O prawda?

Gość brise
zapach morski ten one tuch czy cos takiego niweluje zapach doszczetnie:P

moj facet jest taki czyściutki, zawsze ładnie pachnie, jest taki zadbany. Po jego wyjsciu z łazienki zawsze niczym nie pachnie. Nie wiem kiedy on sika albo sra. Nie mówiąc już o pierdzeniu i bekaniu. Ja musze w nocy wstawc do kibla, żeby piernąć. A sram najczęściej w pracy.

Gość OMG_
hmmm mieszkasz z facetem, potem piszesz ze spotykacie sie co weekend, a teraz znalazłem post ze piszesz ze masz męza:classic_cool: aaa i jak z tymi gazami w czasie orgazmow :P

Gość OMG_
agnes26 (aga.lisowska@neddi.pl) Jestem dziewica. Mój chłopak bardzo lubi pieścić moje obie dziurki językiem i ustami,ja tez to lubie. Ale od jakiegos czasujest problem. Chodzi o to,ze mam ...mokry odbyt,tak jakbym popuściła,takie wrazenie. Nawet ja go wytrę, on natychmiast jest mokry. Ale najgorszy jest zapach, jakbym zrobiła ... kupe. Wczesniej tego nie zauwazyla. Dopiero moj chlopak zwrocil mi uwage, że "chyba sie niezbyt dokladnie podtarlam". Myslal,ze sie pod ziemie zapadne. Co to moze byc.Anala nie uprawiam.

Dupa, to nie perfumeria. Tak samo On jak i Ona pierdzi i sra. Nawet papież, chociaż miernie, też kadzidłem sobie pierdnie. Co zatem my zwykłe robaczki. Jemy i wydalamy. To całkiem normalne. czasem bez większego smrodu, a czasem niczym gaz bojowy. Tak samo Ona jak i On. W czym wiec problem?

Gość dupka jelenia pisze magisterke
to moj nowy problem badawczy. hipoteza brzmi: grzybica albo hemoroidy albo inny problem nie bagatelizowac! nie mowic glupot o podcieraniu sie i myciu btw moj facet tez wszedzie by wkladal jezor i paluszki. a mnie wstyd. on nie rozumie (jeszcze) czemu bo na razie daje rade utrzymac go z daleka od drugiej dziurki... no ale w koncu ja tez bym chciala. Bede dawac znac z placu boju (jak nie zapomne)

Gość wójekstaryhuejk
na najtrudniejsze problemy są najprostsze rozwiązania a tu taki łapcek od bielizny na nos

Gość Twardy Waldek
trzeba srac pachnącą kupą :)

Gość qws
temat dzis odswieżony po 3 latach. Gratulujeme :classic_cool:🖐️

Gość goscio
agnes26 idź do lekarza. Nie jest normalne jak jest taki fetor jak go opisujesz. Mogą to byc problemy zj.grubym

Gość dupka jelenia
qws: te problemy sa uniwersalne drecza ludzkosc nie od dzis i jak dotad nie znaleziono idealnego rozwiazania

Gość asolka
wystarczy ze bedziesz uniakć alkoholu :) ale to kwestia czasu ,za niedługo on bedzie siedział obok a ty bedziesz śmialo dusić kupkę ;p pomyśl ze on pewnie ma podobny problem a to jest nie normalne -chociaż znam początki :) macie sie czuc na luzie przy sobie