Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyna.d

czyfra + czy polsat cyfrowy - co lepiej

Polecane posty

polsat lepszy, BBC CBEEBIES.. to program dla najmłodszych, mój synek uwielbia program w którym spiewają i tańczą jak narazie powtarzanie nie zabardzo mu wychodzi ale ja mam zato ubaw, jest też taki pan robódka co daje mi dużo pomysłów na spędzanie czasu z małym, i wiele innych

a no właśnie bajki na minimini są tylko do 20, pamiętam jak byłam z synkiem w szpitalu, to on po nocach nie spał chciałam mu bajki włąćzyć, a tu nie ma ja za polsat płace 37 zł, pakiet familijny

Gość prawie robi różnicę
ja cały czas miałam cyfrę + z mini mini na okrągło. zdecydowałam się zmienić na cyfrowy polsat z myślą, że tam może będzie lepiej i okazało się że w ogóle nie jest lepiej. moje dziecko ogląda tylko mini mini i do dziadków chodził oglądać. a programy też dla mnie są lepsze bo i canal i hbo..... dla mnie jest ogromna różnica z plusem na cyfrę.

tylko cyfra polsat to szmaciarze niestety :P ps. minimini styknie dla szkraba, ile on moze siedziec przed tv???

Gość Ewka12
W tym roku cyfra ma sensowną promocję. Był też niedawno ciekawy konkurs. Warto zajrzeć na ich stronę i się przekonać samemu. http://cyfraplus.pl

Gość ja mam cyfrę i jestem
zadowolona jest mini mini i jim jam (jim jam całą dobę a mini mini od 6 do 21) płacę 40 zł i mam wszystko co mi potrzeba do szczęścia. Uważam, ze to dobre rozwiązanie.

Gość Andziiii
wcale nie do 20 tylko do 21 są bajki na minimini ,bob budowniczy ,Rajdek super mój mały 3 lata ciągle ogląda są tez edukacyjne ulica sezamkowa i inne polecam cyfrę plus za Polsat spóźnisz się 3dni i ciemno....wyłączają zaraz

Gość cyfra super
mialam i cyfre i polsat i jak dla mnie cyfra super w polsacie nie bylo tvn a w cyfrze byl i polsat i tvn pozatym mini mini dla dziecka to rewelka super bajkii programy moja corka uwielbia do tej pory a ma 7 lat

Gość britneyyy
zdecydowanie cyfra, najwięcej bajek, do tego od niedawna kanały poznawcze bbc, a dla męża największy pakiet futbolu

Cyfra + zdecydowanie. Ja mam juz chyba z 6 lat najwyzszy pakiet - jest cos i dla dzieci i kobiet i mezczyzn. Programy rodzinne, sportowe, przyrodnicze i seriale. A tak poza tym cyfra teraz wykupila polsat i tez go mam. Ale w najwyzszym pakiecie. Oprocz kanalow cyfry mam polsat, polsat2, polsat sport i inne. Cyfra - to moj wybor.

Gość a moj maCIE
moze tv na karte, mozecie cos napisac na ten temat? ja rozwiazalam umowe z c+ i chcialabym to na karte, ale jeszcze sie nie zdecydowalam...

my takze mamy cyfre + ale takze najwyzszy pakiet. place 137zl i mam wszystkie programy a dla dzieci polecam mini mini. dzieci mojej siostry tylko ten program ogladaja. poza tym czasem cyfra ma promocje-niedawno przez kilka miesiecy placilismy tylko 67zl.

Cyfra + lepsza, mam przyjaciela ,który pracuje w cyfrze + i się na tym zna doskonale, ostatnio mi właśnie wyliczał. Sama mam cyfre i jestem bardzo zadowolona. Przede wszytskim cyfra to firma ,która najlepiej w Polsce dba o klienta Jakikolwiek problem rozwiązują natychmiastowo. Dodatkowo powiem coś o czym mało osób wie. Podpisując umowę z cyfrą na 2 lata, na najniższy pakiet, ten za 20 zł masz możliwość opłacenia go z góry. Czyli płacisz 20 zł x 24 miesiące. Jak zapłacisz z góry to możesz migrować na najwyższy pakiet (który kosztuje normalnie ze 180 zł) i oni nie wezmą za to kasy. Możesz o tym poczytać, bo to bardzo opłacalne. Cyfra jest nastawiona bardziej na wysokiej jakości kanały filmowe , niż debilne programy. Nie wiem czy już to weszło, ale jak nie to wiem że to będzie w najbliższym czasie na 100% , mianowicie wszytskie kanały Polsatu będę dostępne w cyfrze +. Chociaż ja polsatu nie oglądam nigdy, bo to dla mnie najbardziej wieśniacki kanał, gdzie leci sama tandeta, a jeden film puszczają 10 razy w roku. Jak bym miała decydować to polsat bym wybrała na ostatnim miejscu . Najlepsza jest cyfra + a potem telewizja N. Poza tym cyfra ma teraz dużo fajnych promocji.

Gość kammma
w polsacie od lutego juz nie będzie kanału BBC CBEEBIES - dostępny bedzie w cyfrze i N

Gość kammma
"Czyli płacisz 20 zł x 24 miesiące. Jak zapłacisz z góry to możesz migrować na najwyższy pakiet (który kosztuje normalnie ze 180 zł) i oni nie wezmą za to kasy. Możesz o tym poczytać, bo to bardzo opłacalne." hehehe ale się uśmiałam

Gość polsata
polecam bardziej cyfrowy polsat. dla dziecka lepsze Minimini Poza tym w podstawowym pakiecie w Cyfrowym Plsacie na Telewizji Puls prawie cały czas lecą bajki.

Co w tym śmiesznego. Taka jest prawda. Trzeba być sprytnym. Niestety mało kto o tym wie, bo nikt się nie zapoznaje dokładnie . I o tym mnie informowała kobieta ze szkolenia Cyfry +.

Gość ha ha ale jaja
do tej co ma kota no to masz cyfre i nie wiesz czy jest polsat czy nie? nawet jak nie ogladasz tych programow to powinnas o tym wiedziec:/ poza tym wcale Nka nie jest na drugim miejscu. U mnie w domu jest cyfra, polsat, neostrada i do niedawna N. Nka sama dodaje programy o ktorych nie informuje abonentow i podnosi abonament. nie polecam

Wiem, że mam polsat cafe , polast 2, a polsat zwykły miał być w najbliższm czasie, ale nie wiem czy w końcu jest czy nie. Teraz jestem w pracy, ale jak wróce do domu to sprawdze.

Gość ewka12
Cyfra dosyć ciekawie się rozwija. Ma chyba w tej chwili najszerszą ofertę programową. Sport może mnie tak bardzo nie interesuje, ale za to programy dokumentalne. A przecież teraz dochodzą kanały BBC Entertainment i Knowledge. Jak tu nie lubić cyfry.

Gość ewka12
Cyfra dosyć ciekawie się rozwija. Ma chyba w tej chwili najszerszą ofertę programową. Sport może mnie tak bardzo nie interesuje, ale za to programy dokumentalne. A przecież teraz dochodzą kanały BBC Entertainment i Knowledge. Jak tu nie lubić cyfry.

Gość salsita
z tego co wiem, to teraz dużo ludzi przeszło z cp do cyfry, bo do końca lutego można bezkarnie rozwiązać umowę z polsatem, za to, że zabrali kanały bbc, a cyfra przygotowała dla nich specjalną ofertę przejściową

Gość karmazynowapani
do cyfry? z cyfry ludzie masowo uciekają z resztą całkiem słusznie, bo ceny podwyższyli zaraz po nowym roku. w przypadku jakichkolwiek zmian w ofercie, regulaminie, cenniku można bezkranie rozwiązać umowę- w tym celu wystarczy przesłać wypowiedzenie poleconym na adres operatora. w tej chwili ludzie uciekają z cyfry (podwyżka) i z polsatu (zmiana oferty- wyłączenie TVN HD +1)

Gość n n n n n n n n n n n
ja mam N i jest najlepsza za 49 mam wszystkie najlepsze kanaly + okolo 12 dzieciecych sportowe filmowe mmmm

bbc ceebies ma tylko "n" ja mam cyfrowy polsat i jest jim jam i disney junior i szczerze polecam cyfre + odradzam bo to oszuści ;) pracowalam tam to wiem ;)

Gość Miłka23
A nie lepiej nka za 59 zł - 3 miesiące gratis, z roczną umową. Najkorzystniejsza oferta na rynku obecnie.

Gość joasia211
Moim zdaniem najwięcej dla dzieci oferuje enka, prócz standardowych kanałów dla najmłodszych, mają dodatkowa platformę nVOD net, a tam dla najmłodszych BABY TV 24/h dobę 7 dni w tygodniu wystarczy podłączyć dekoder do Internetu

Gość mango__
pracował rok czasu w cyfrowym polsacie. NIGDY, PRZENIGDY z własnej woli sama tego cholerstwa nie wezmę. cyfrę + miałam, też trochę pracowałam w niej i całkiem ok :)