Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewcze biedne

co byś zrobił/a w mojej sytuacji?

Polecane posty

Gość dziewcze biedne

Rok temu mój chłopak ze mną zerwał. Po roku czuje, że on daje mi sygnały, że tęskni... tyle ze to wszystko odbywa się anonimowo przez gg :/ a ja też tesknie za nim. cholernie :/ Ale nie jestem w 100% pewna, czy to on.. Co robić? :( Dodam, ze on był badzo chamski jak ze mną zrywal, boje sie ze jak sie teraz odezwie do niego, wyjde na idiotke :/

Gość ona26_dg
nie odzywaj sie pierwsza bo faktycznie wyjdziesz na idiotke olej go i najlepiej zablokuj nr

Gość madziatttt
ja bym sie nie odzywała,może to nie on i wyjdziesz na idiotke

Gość ..asdsc
dziewcze biedne - moj chlopak tez zemna zerwal - i po 2 dniach przybiegl i powiedzial ze teskni, potem dzwonil po 20 razy dziennie zapyatc co u mnie i powiedziec ze tesknni, no i odwiedzal mnie codziennie na 5 minut bo powiedzial ze teskni. A ty sie zastanawiasz czy jakis anonim to nie twoj byly facet. Jak by tesknil to by przyszedl z kwiatami

Gość dziewcze biedne
tylko ze ta osoba na gg pisała mi że tęskni itp.. a ja uniosłam się honorem i napisałam mu ze wiem kim jest i niech na nic nie liczy :/ Buuuu... a w głębi serca tesknie. No i on przestal sie odzywac na gadu :/

Gość dziewcze biedne
..asdsc tylko, że ja z chłopakiem jak zerwałam to była ogromna kłótnia... On mnie zdradził i odszedł do innej... a ja za nim tesknie. wiem ze nie jest z tamtą dziewczyną. A pozatym mieszkamy w dwóch róznych miastach...

Gość madziatttt
no i dobrze zrobiłas

Gość ..asdsc
dziewcze biedne - ale to moze nie On. A bierzesz pod uwage ze to mogl byc kazdy- jakas np kolezanka co jej nie lubisz chciala zrobic Ci psikusa, albo ktos pomylil numery

Gość tu masz odpowiedź
"on był badzo chamski jak ze mną zrywal" ludzie się nie zmieniają - czy lubisz być traktowana po chamsku? Jak nie to daj sobie spokój.

Gość ..asdsc
A pozatym daj sobie spokoj traktowal Cie po chamsku a teraz (jezeli to wogole On) po roku pisze cos anonimowego na gg. A moze z braku laku napisal ze teskni ????????????????

Gość dziewcze biedne
Ale ja go kocham :/ Mysle ze to on by wysłał mi piosenke naszego ulubionego zespołu :/ a pozatym jak ten anonim pisze codziennie to raz mial przerwe ponad tydzien (wiem, że w tym czasie moj były wyjechal gdzieś i nie miał dostepu do internetu) :(

Gość dziewcze biedne
Nie wiem co robić... ale tęsknie za nim strasznie :( a może odezwać się? Może coś by z tego jeszcze wyszło ? :/

Gość no to sie odezwij
i nie truj dduupy :o bo widac ze nie trafia jak Ci pisze sie ze nie warto :o