Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dream life ve

ZAUROCZONA W MARZENIACH

Polecane posty

Gość dream life ve

ZUROCZYŁAM SIĘ OD JAKIEGOŚ JUŻ CZASU W PENYM FACECIE,BARDZO MI SIE PODOBA,JAK JESTEM PRZY NIM CZUJE SIE JAK W NIEBIE I TE SKOWRONKI W BRZUCHU OPROSTU NIESAMOWITE UCZUCIE,TEN WZROK JAK CZASEM NA NIEGO PATRZE JEST PRZEPIĘKNIE,ALE CO Z TEGO JAK JA TYLKO TO CZUJE,A JAK MYSLICIE JAK SPRAWDZIĆ CZY JA MU WPADŁAM W OKO

Daj mu dobitnie znać, że ci się podoba, a jak cię gdzieś zaprosi to znaczy, że ty też mu się spodobałaś.

Gość dream life ve
dobitnie tzn jak co ja mam zrobic

Uśmiechaj się do niego. Puszczaj zalotne spojrzenia. Rozmawiaj z nim często. Jeśli jest nieśmiały to ty spytaj się czy by nie wpadł do ciebie na kawę, bo do pubu czy restauracji to raczej facet powinien zapraszać.

Gość dream life ve
ja się uśmiecham do niego i czasem patrze mu w oczka,on też patrzy się na mnie i czasem uśmiechnie,ale nic nie mowi o kawie czy jakims zaproszeniu,przecież nie powiem spotkajmy się na kawe to on powinien pierwszy krok zrobic

Z tego co piszesz wnioskuję, że facet jest nieśmiały. W tym wypadku jeśli ci zależy lepiej sama zrób pierwszy krok.

Gość dream life ve
trudno napisać czy jest nieśmieły,wiesz on się uśmiecha do mnie i czasem rozmawiamy,on ma większe możliwości zrobienia pierwszego kroku niż ja a jednak go nie robi hmm...