Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieróg123

Z czym podajecie pierogi ruskie?

Polecane posty

Gość Z maslem lub smietana

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość z tłuszczykiem i cebulką

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ruscy to polewaja maslem
Albo gesta kwasna smietana. pycha

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a jak zrobić
takowe?? Bo ja nie potrafię. Chodzi mi o proporcje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Z rozpuszczonym masełkiem pychaaa :D Nie umiem robić, kupuję w biedronce :D Przegrałam życie :O:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja tak na oko
miseczka ugotowanych ziemniakow miseczka twarogu ze 2 cebulki posiekane i zesmazone szczypta soli, pieprzu.. - to farsz a ciasto jak to ciasto na pierogi....maka jajko troche soli i cieplej wody..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
najlepiej smakuja z magi i śmietana hehe troszke magi dodaje zajefajnego slonawego smaku i smietana 12% mniam aa oczywiscie odsmarzone na maselku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to tylko ja jem z zasmazka
???????? taka robiona z masla i smietany????- super pyyyyyyyycha

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość niech żyje boczuś
a ja to z przysmażonym boczkiem i cebulka:-) pyszne!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zarówno z cebulką, jak i skwarkami czy boczkiem są pycha :) ja jeszcze wcinam z sosem czosnkowym - ideał! a sosik robię z jogurtu, majonezu, czosnku oczywiście, do tego trochę soli, cukru i soku z cytryny lub octu - pycha!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mi tam pasuje prosta mizeria
ze skwarkami ze słoniny ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rosół z kury 0% tłuszczu
z cebulką usmażoną ... na smalcu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość malinowy gorzki deszcz
skwarki z boczku, podgardla lub słoninki :D pycha

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość od czasu do czasu można
nic w nadmiarze zdrowe nie jest ;) nawet fryty na oleju rzepakowym i tak w d.. pójdą jak na smalcu ale raz na jakiś czas można sobie pozwolić prawda?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ikkll
z sosem sojowym

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
z cebulka i skwarkami,ale koniecznie do tego muszę mieć surówkę z buraczków.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Na jakimś forum wyczytałam, ze można podać z masłem i szczypiorkiem. Na 2 porcje jeden solidny pęczek, ale można i więcej. Wrzucić na chwilę do rondelka z masłem by zmiękł, posolić, wcinać. Bardzo lubimy :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fghjkl;
z slodka starta marvchewka pychota

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość doradzcie mi prosze
z maselkiem i cebulka z boczkiem i cebulka te powyzsze to gotowane a takie odsmazane to ze smietana lub jogurtem naturalnym z sosem grzybowym

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość w kwestii fomalnej
Cebulka zeszklona na maśle + świeży posiekany koperek. Do popicia maślanka bądź zsiadłe mleko.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość falafele
z magą ! uwielbiam maggi do pierogów :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wiosnę czuć w kościach jak nic
W sprawie okołopierogowej :) czy dobry będzie farsz do pierogów z kaszy gryczanej, cebuli duszonej i fety?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość z cebulą, masłem, szczypio
rkiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
z majonezem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×