Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

To wiem na bank.

Podsumowując moich byłych stwierdzam stanowczo, że lepiej żyć samemu.

Polecane posty

Każdy facet to zwykly cham. Chodziłam do klasy z samymi facetami, napatrzyłam się wszystkiego- jak pomiędzy sobą się zachowują, jak określają klientki i o co tak naprawde im chodzi. pracuję w miejscu publicznym w dużym mieście i obserwuję nieraz z ukrytego miejsca jak 93 % facetów zawsze obejrzy się az ładną laską, czy to żonaci czy nie. Mogę podawać setki innych przykładów, ale nie chce mi sie za bardzo rozpisywać. Dlatego stwierdziłam aby żyć samemu, mieć facetów tylko z doskoku- traktować ich jak oni nas, i żyć sobie z kotem.

Gość daria1755
no i OK:)

Gość Atomistyka
I co z tego ze sie obejrza ?

Gość Atomistyka
Ale zadna laska sie nie wroci i sie skonczy na ogladaniu

Gość Atomistyka
A co kobiety sie nie ogladaja za atrakcyjnymi facetami Moze nie tak czesto i powszechnie ale tez sie zdarza

Gość Atomistyka
Mysle nawet ze jak kobieta widzi na sobie takie spojrzenia a nie slyszy przy tym glupich uwag to jest to dla niej przyjemne czuje sie atrakcyjna

Gość fafa6546hghj
haha, ze facet sie obejrzy to wcale nie znaczy ze by zdradzał żone/dziewczyne. Ja tez sie czesto \'ogladam\', chociaz mam zone, raz nawet miałem szanse na szybki przygodny sex z bardzo sexowną dziewczyna i odmówiłem. I wiekszosc facetów taka jest. A zreszta - dziewczyny sie nie oglądają za atrakcyjnymi facetami?? W ogóle udaja ze ich nie ma, bo to byłaby zdrada?? Smieszna jestes dziewczyno

Tak jak ty piszesz że mężczyźni są do niczego ja stwierdzam że gra sims jest do niczego. A jednak nie odczuwam potrzeby otwierania innym oczy na ten problem. :) Co do postów, uwielbiam sztuczki. ;)

Gość Atomistyka
Nie jestes czasem zazdrosna ze faceci patrza na inne a na Ciebie ni

wiesz co moja mama mówi? \"Z facetami źle, a bez nich jeszcze gorzej\":D Nic ani nikt nie pobije uczucia łączocęgo kobiete i mężczyzne. to jest najpiekniejsza rzecz jaka istnieje. I moim zdaniem gadanie ze lepiej jest zyc samemu jest do dupy, dopiero wtedy bedziesz nieszczesliwa

Ja żyję sam, jakoś nie powiedziałbym żebym była jakoś nieszczęśliwy z tego akurat powodu.

moj mąż na okrągło mnie wkurza, i niech mi nikt nie pisze, że to nie ten właściwy, miałam nie jednego i chłopaka i męża i każdy jest na swój sposób zryty

Gość fafa6546hghj
myrevin - to zobaczyłbyś jaki byłbys szczesliwy gdybys nie zył sam:D es lady - ukłon, swiete słowa nie, to ty jestes smieszna nie miał byc za zle, gdyby moja zona sie odwracala i ogladała za latynosami, słowianami, chińczykami ani tymi pozostałymi...pod warunkiem, ze nie robi tego przy mnie oczywiście:D Jesli sie jest w zwiazku, tak jak ja 7 lat, czyli po tym pierwszym najwieksyzm zauroczeniu, to jest normalne, ze sie obejrze, tym bardziej to nie znaczy ze mojej zony nie kocham, ze mi sie nie podoba, albo ze o zgrozo! ją zdradzam:O A wolni faceci jak sie odrwacają to to juz jest zupełnie normalne. To jest meskie powiedzenie 'jestes fajna doopa":D

Gość no to mialas pecha
wszyscy moi ex byli super,maz tez ( z innymi bym sie nie zadawała) . Wiekszosc moich przyjaciól to mezczyzni. W pracy i na studiach mialam przewage facetow i nic zlego nie zauwazylam.

Jestem po 15-sto letnim związków więc te bajeczki o szczęśliwości zachowaj dla młody naiwnych. :P

Gość fafa6546hghj
myrevin - to widocznie miałes strasznego pecha:O ja jestem strasznie szczesliwy, a 7 lat to przeciez nie jest mało. I szczesliwa miłosc to nie bajeczka, wspóczuje innym, ktorzy tak uwazają:O