Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xanx

hormony - wiecej w tabletkach czy spirali.

Polecane posty

Gość mniej w spirali
no wiecie...producenci ciagle doskonala tabletki...sa niby coraz lepsze...ale nadal to HORMONY. szkoda sie tym truc. natomiast guma totalnie odpada.wiecie ze mezczyzna jest plodny tylko przez pierwsze 2 stosunki w ciagu dnia?

Gość mniej w spirali
dzieki dzieki :) chce Wam pomoc jakby jakies pytania od strony medycznej to sie polecam.dobranoc:)

ja juz mialam synka jak zdecydowalam sie na spirale.Dobre to było,nawet sobie Ciebie wyobraziłam jak w lejdis"D

Gość xanx
A to jest pewne na 100%?

Gość xanx
Ja juz uciekam, bo ksiazka czeka ;-) dziekuj raz jeszcze za mila pogawedke ;-) Dobranoc dziewczyny

Gość mniej w spirali
dobra napisze wam jutro sobie poczytacie :) otoz facet jest tak zaprojektowany, ze pierwsze wytryski zawieraja jak najwieksza liczbe pelnowartosciowych plemnikow.natomiast te kolejne to sa plemnieki albo uszkodzone albo sam plyn bez komorek rozrodczych;

Gość kamyk:)
Ja mam zalozona spirale od 2 tygodni i dalej mam plamienia z sluzem.Czy moze mi ktos powiedzec jak dlugo mozna krwawic?

Mniej w spirali, ale przypominam także, że są w sprzedaży spirale zupełnie pozbawione hormonów.

Gość Serena_elena
Nie w spirali, ale wkładce hormonalnej. Oczywiście, że wkładka ma mniej hormonów, działaja miejscowo w macicy - omijaja układ krążenia zwłaszcza wątrobe.

Gość gość
i jedno i drugie szkodliwe, najlepsze prezerwatywy, nie wiem po co sie truc hormonami, zaden facet by dla was tego nie robil, tylko kobiety sa takie glupie

Gość gość
Zapisz się do Policealnej Szkoły Delta Edukacja na ulicy Szewskiej 17/1 w Krakowie! Posiadamy DARMOWE kierunki takie jak: - Technik Weterynarii - Technik Usług Kosmetycznych - Technik Rachunkowości -Technik Administracji - Technik Informatyk - Florysta -Opiekun Medyczny - Technik BHP i wiele innych Można zapisać się telefonicznie lub osobiście w sekretariacie szkoły. W szkole Delta Edukacja nie płacisz: - wpisowego - czesnego - za sesje egzaminacyjną -egzaminy zawodowe -legitymację, indeks -rezygnację -frekwencję oraz nie podpisujesz żadnej umowy! Nauka jest w 100 % darmowa! W szkole Delta Edukacja do zapisu potrzebujemy świadectwa ukończenia szkoły średniej oraz podania i dwóch zdjęć!