Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juli20

Jak poderwać starszego faceta ????

Polecane posty

Witam Was cieplutko.. To co piszę w tej chwili może być dla niektórych śmieszne, wiem jednak, że wiele z Was, zwracam się szczególnie do 20-latek ma ten sam problem. Może źle to ujęłam nie tyle co problem a fascynacja starszym mężczyzną. Chciałabym przeczytać o jakiś ciekawych pomysłach na poderwanie takiego faceta. Pragnęłabym poznać opinie podrywanych :) Panowie napiszcie, proszę na co zwracać uwagę, czego unikać, jaką postawę przyjąć by podryw zakończyć sukcesem. Uprzedzam nie miłe dygresyjki na temat szukania tatusia. Przereklamowany argument za nie!! Czekam na Wasze wpisy.. Z przyjaźnią J.

starsi faceci mają na ogół żony w okresie menopauzy, nim się obejrzysz sama tego doświadczysz. Powiedzmy sobie przykrą prawdę, jesteś interesująca, od pasa w dół, no czasami ddodałbym cycuszki. Nim taki starszy facet rozpali swoją, żonę to niestety fiut opadnie, nim żona będzie odpowiednio mokra, a nadużywanie Viagry, bywa niekorzystne dla zdrowia. Czaruś Pazura ze swoją młodą wybranką , kandydaci na obciachową parę, jest obeznany w temacie, po dwóch rozwodach, to ma wprawę.

Gość w stopce masz gg
?

a ile lat ma ten koleś? mój jest starszy o 11 lat (sama jestem w twoim wieku), ale to raczej on mnie poderwał. jak potrzebujesz bardzo to go podpytam co taka laska powinna robić :classic_cool:

37 Możesz zapytać. Ja niestety muszę się zdać na pierwszy krok z mojej strony. Jest nauczycielem...

naprawde z doświadczenia powiem ci tylko tyle: daruj sobie. przezyjesz chwile radosci, a pozniej tylko rozczarowanie. jestes mloda, szukaj kogos w zblizonym wieku.

masz dwudziechę i jeszcze chodzisz do szkoły? czy już skończyłaś? mój powiedział, że zależy czy koleś szuka kogoś na stałe czy na krótką znajomość. musisz wyczuć jego nastawienie.

Powiem tak ja nie szukam nikogo na stałe. Zapewne Pan Mgr również nie.

Gość nie ważne ile ma lat
ważne czy ma żonę?

"nawet głupia zadkiem gdy zaświeci i niejeden mądry na nią poleci"

Gość franticc
Skoro musisz wymyslac sposoby na poderwanie, to znaczy, ze facet nie jest zainteresowany. Ja kompletnie nic nie robie, a starsi faceci mnie non stop adoruja, a fujjj:O

Masz racje. Znam siebie i wiem, że jeżeli on nie zwróciłby uwagi pierwszy to ja tym bardziej. Może tu tak do końca nie chodzi o podrywanie a o zachęcenie?? W sumie na jedno wychodzi.

on jest Twoim nauczycielem?? w jakiej szkole? proponuję, żebyś została przy fantazjowaniu ;)

No i właśnie tego się obawiałam.. Waszych głupich komentarzy. Nie jedną panne to spotkało...

dziewczyno, jeśli jest twoim nauczycielem, to mniej litość. Przy dzisiejszej nagonce na pedofilię i takie tam inne, człowiek straci prawo wykonywania zawodu, i dlatego mimo, że mam przygotowanie pedagogiczne, nigdy nie byłem belfrem, no wyłączając, zastępstwo w szkole przyzakładowej.