Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carolyn77

Poznałam młodszego!!!1 Co robić!!!

Polecane posty

Moje miłe mam bardzo trudny orzech do rozgryzienia. Jakiś czas temu, może dwa miesiące wstecz, poznałam wspaniałego chłopaka. Ma zaledwie dwadzieścia lat, a ja 31! Nie wiem co robić!! On studiuje gdzieś mechanikę, poznałam go przypadkowo, gdy coś popsuło się z moim autem i pojechałam do diagnosty. Był miły, jest do teraz! Nie wiem co robić! Jestem rozkojarzona i nadpobudliwa ostatnio, dziewczyny, co się ze mną dzieję?! Ma własny samochód, dom, ładnie się ubiera - nie jakieś adidasy i jeansy, plany na przyszłość, które widać, że chce zrealizować. Czasami przy nim czuje się taka mała, a osiągnęłam w życiu kilkakroć więcej niż on. Jest dla mnie bardzo miły, mam wrażenie, co okropnie mi się podoba, że ma w sobie coś z metrofaceta, np nigdy nie dostrzegłam, aby miał niewyprasowaną koszulę. I mogę z nim rozmawiać na każdy temat. Czuję głęboko, że poznałam kogoś naprawdę interesującego i zaskakującego! Jak mi miło, gdy czytamod niego smsy, albo gdy rano dzwoni i pyta o uśmiech, ach. Pewnie zapytacie, więc powiem: tak, kochałam się z nim! I nie pamiętam kiedy było mi tak dobrze i zastanawiam się czy kiedykolwiek było mi dobrze kilkan razy podrząd. Boję się troszkę, ponieważ zajmuję dość wysokie stanowisko w jednym z banków. Nie mam pojęcia, czy nie obeszło by się bez echa wokół mnie, ale co mam zaradzić?! Nie maskuję tej znajomości, ale i też zabardzo jej nie ukazuję. Wiem, że marudzę, ale co ja mam zrobić? Czy on nie jest dla mnie za młody? Czy mogę myśleć o przyszłości z nim? Rany czsami myślę, że jestem tępa, ale mi z nim tak dobrze, pomimo wieku..

Gość rande wu
Heh moja kuzynka ma 10lat młodszego teraz męża. I co? Ona 36 lat a on dopiero teraz zaczyna szaleć i ciągle ogląda się za młodszymi... Więc sie zastanów dobrze.