Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gimme gimme more

Czy w salonie optycznym dostanę receptę na okulary?

Polecane posty

Muszę wymienić okulary, bo źle widzę, ale moja okulistka jest strasznie denna :o W moim salonie pisze, że bezpłatnie badają wzrok komputerowo, jak się kupuje okulary. Cz mogą mi tam dać receptę na okulary, żbym już nie musiała iść do okulistki, czy muszę do niej iśc? :)

Gość nie wiem ale pewnie nie

Gość ka jo je
ale zeby kupic okulary nie trzeba miec recepty, badasz wzrok,napisze Ci jaka masz wade i luz:)

Gość ka jo je
recepta jest tylko wtedy potrzebna jak chcesz znizke,ale z recepta to wychodzi doslownie kilka zlotych taniej, wiec nie ma co sie fatygowac do lekarza:)

naprawdę. Bo ja do tej pory chodziłam do okulisty i on mi jakąś receptę na to wypisywał, al i tak sobie później bezpłatnie w salonie badałam, więc sobie tak pomyslałam, że mi niepotrzebnie iść do okulisty :)

Gość Ale ja to
Nie terzeba recepty? Ja zawsze chodziłam najpierw do okulisty i on mi dawał receptę i ja kupwałam okulary. W salonie tylko sprawdzałam czy dobrze napisał?

Gość upupupupupupupupu

Gość sibi
nie trzeba ale za wszystko zapłacisz wtedy.

Gość sibi
jak w salonie badaja wzrok to dostaniesz okularki po tym i ok,poprostu dadzą ci nowe szkła,a do okulistki nie musisz przecie w tym salonie zrobisz wszystko ,badanie komputerowe jest nawet lepsze

Gość gość
To na pewno, ale powiedzcie mi, gdzie warto?

Gość gość
gość dziś To na pewno, ale powiedzcie mi, gdzie warto? ja Wam polecam bardzo optyka http://www.panhilary.lodz.pl/ - maja same markowe okulary, doskonala jakosc, a do tego swietna cena. Warto!

Gość gość
Na pewno warto w krakowskim www.optyk-boutique.pl . Prawie pół dnia spędziłam tam na wyborze odpowiednich okularów!

Gość gość
Okulary nie są na recepty a wzrok można zbadać w praktycznie każdym salonie optycznym. OD siebie mogę wam polecić sieć salonów optycznych www.droko.pl Zawsze spotykam się w ich salonach z miłą i profesjonalną obsługą.