Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona_16

Ratunku!

Polecane posty

Gość Zrozpaczona_16

Uprawiałam sex analny z chlopakiem, jaka jest mozliwosc zajscia w ciaze, dodam ze jestem dziewica i teraz po tym wszystkim mam malutkie krwawienie z pochwy :/ dodam tez ze moj Facet sobie dziurek nie pomylil... boje sie! ratunkuu!!

Gość git dziewucha ee
kurna gdzie jest edukacje seksualna w szkole sie pytam ?????????????? :o

Gość Zrozpaczona_16
nie ma, przynajmniej nie u nas... pomocyyy! martwie sie!!

Gość to zalezy...
wiadomo ze przez seks analny nie mozna zajsc w ciaze. A jednak...Jezeli partner mial wytrysk w twoim odbicie i zaraz po, nasienie wydostalo sie z niego i rozlalo w okolicy pochwy, to mozna zajsc w ten sposob w ciaze. I wcale o to nie tak trudno. I jeszcze jedno, ale to juz naprawde do rzadkosci: niektorzy ludzie maja taka wade anatomiczna, ze wystepuje szczelina miedzy sciana odbytu a pochwy...nie trzeba reszty juz chyba tlumaczyc. Poza tym, zdarza sie ze podczas seksu analnego, partner uszkodzi sciane odbytu akurat po stronie przylegajacej do pochwy...Takze bez komentrza. Wiec nie do konca tak jest ze przy analu nie mozna zajsc w ciaze...

Gość Antii
mozliwosc? duza....

Gość i dont think so
Jak uprawiałas sex analny, to wlasciwie nie jestes juz dziewica, tylko pol - dziewica... I to tez tylko z powodow anatomicznych, bo tak naprawde inicjacje masz za soba... tylko mysle, ze tak naprawde ten temat to prowokacja, bo tylko jakas kompletna kretynka zdecydowalaby sie na sex analny jako sex inicjalny... ale w sumie dobrze, ze sa takie prowokacje - bo to prawda, ze edukacji seksualnej nie ma - a powinna byc.

Gość Zrozpaczona_16
wali mnie to czy jestem dziewica czy nie ma... moge byc w ciazy? i co oznaczaja te krwawienia z pochwy?

Gość Antii
mozesz byc bo sperma mogla sciec do tej drugiej dziurki i po ptokach.... zrob test i sie dowiesz;) ehhh przeciez seks analny tez w gumkach.....

Gość Zrozpaczona_16
no dobra, ale od kiedy podczas zachodzenia w ciaze wystepuje krew? dodam ze chwile po calym zajsciu zazylam antybiotyk, nastepnie zauwazylam krwawienia... moze miec to zwiazek?

Gość Zrozpaczona_16
zgodze sie ;/ ostatni raz zaufalam facetowi...

Gość to zalezy...
OD ZAWSZE!!! Dokladnie podczas, jak napisalas "zachodzenia w ciaze" nastepuje tzw krwawienie implantacyjne. Wystepuje od 2-7 dnia po stosunku, bo wtedy wlasnie jajeczko zagniezdza sie w scianie macicy. Kurwa, ty naprawde jestes niewyedukowana.

Gość Zrozpaczona_16
dodam jeszcze, ze mam blizej nie okreslone problemy z jajnikami...

Gość Zrozpaczona_16
ale sex analny uprawialam 1.5h temu!

Gość to zalezy...
to w takim razie po prostu cos ci uszkodzil. To z zajsciem w ciaze nie ma nic wspolnego, ale nie oznacza ze nie mozesz zajsc. Jak masz watpliwosci to idz po Postinor

Gość xanx
O ku*wa za przeproszeniem. W odbycie ci dziecko urosnie.

Gość Zrozpaczona_16
czyli nie mam sie co obawiac?

Gość xanx
O ile plemniki ktore wyplynely z odbytu nie dostaly sie do pochwy (a w rozny sposob sie to omze stac), to nie masz czego sie obawiac.

Gość i dont think so
A wiec to jednak nie prowokacja... Nie rozumiem dzisiejszych gimnazjalistow czy uczniow pierwszych klas liceum... Masz naprawde 16 lat?? 16 lat, anal za soba, i to z jakims podejrzanym typem, ktoremu "juz nie zaufasz"...? Dramat. I do tego zero wiedzy o seksie. do to zalezy - ona nie odbiega poziomem od swojego pokolenia, jesli ma naprawde 16 lat... Mam wrazenie, ze moje pokolenie tez juz bylo glupie, ale nie az tak... mam 27. Dzisiejsze nastolatki zachowuja sie jak pijane dzieci we mgle...

sex analny bez gumek...:| a ten twoj chlopak wie czym to grozi a tak na przyszlosc jak bedziesz sie kochac z nim nigdy nie pozwol na to zeby najpierw kochac sie analnie a potem do pochwy..

Gość to zalezy...
Rece opadaja....to po to sie tu czlowiek produkuje zeby na koniec przeczytac pytanie " wiec nie mam sie czego obawiac?" ?! Jeszcze raz to napisze ale tym razem prosciej, moze dotrze: masz dokladnie takie same szanse na zajscie w ciaze jak przy normalnym stosunku, tzn albo zajdziesz albo nie.

sorry, ale w ciaze wbrew pozorom wcale nie tal latwo zajsc. Plemnik musi dotrzec do komorki jajowej...musi zostac \"wystrzelony\":) bo droga dluga. To ze z odbytu jej sie wylalo na wejscie pochwe nie spowoduje zajscia w ciaze.

Gość Zrozpaczona_16
do doruniaaa : żadnego wejscia do pochwy nie bylo no to pozostaje mi tylko czekac? w poniedzialek ide do gin, problem w tym ze z mama... :( martwie sie...

Gość xanx
Ale to za szybko zeby gin to swteordzil. Musisz jeszcze poczekac.

no i wlasnie nigdy analnie, a pozniej do pochwy...no i GUMKI dziewczyno GUMKI!!! to juz nawet nie chodzi o ciaze, ale o AIDS i choroby weneryczne!!!

Gość to zalezy...
do I dont think so: ja tez mam 27 i jak mialam 16 lat to nawet nie wiedzialam ze istnieje cos takiego jak seks analny ale wiedzialam ze sperma gdziekolwiek miedzy nogami to zawsze sytuacja zagrozenia.

za wczesnie, zeby gin mogl to stwierdzic?? wystarczy,ze zrobi badanie krwi i bedzie wiadomo czy bedzie dzidzius :) w co zreszta szczerze watpie

Gość Zrozpaczona_16
do lekarza ide z jajnikami, na termin czekalam miesiac ;/ powtarzam wejscia do pochwy nie bylo! nic by mnie nie niepokoilo, oprocz tego cholernego krwawienia...

Gość xanx
a no tak, zbadaniem krwi masz racje ;-)