Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona_16

Ratunku!

Polecane posty

Gość Antii
Nie musi byc wejscia do pochwy zeby sperma sie tam znalazla;o mogla sobie splynac daleko nie miala;/ poza tym ja tez w wieku 16lat o seksie analnym nie mialam pojecia;D

Gość Zrozpaczona_16
w tresci ulotki antybiotykowej pisze ze jest on na leczenie czegos tam drog rodnych, to moze to w polaczeniu z moimi jajnikami dalo efekt wycieku krwi

Gość to zalezy...
to ze stronki z edukacja seksualna. Odpowiedz na pytanie autorki: " Czy uprawiając seks analny można zajść w ciążę? Seks analny (członek-odbyt) może doprowadzić do ciąży, jeśli sperma z wytrysku wypłynie z odbytu kobiety i dostanie się do pochwy (nie jest to trudne, bo pochwa jest bardzo blisko). Przy stosunkach analnych zawsze zaleca się stosowanie prezerwatyw ze względów higienicznych i zdrowotnych (większe ryzyko infekcji) oraz środków nawilżających na bazie wody (np. Feminum, K-Y)."

Gość i dont think so
Ja wiedzialam, ze cos takiego jest, ale w zyciu bym nie wpadla na to, zeby praktykowac...

Gość sylwunka
no własnie. uprawiałas juz seks analny więc nie jestes juz dziewicą tylko pół-dziewicą

Gość to zalezy...
ja bym sie nie zgodzila z tym ze nie jest dziewica albo ze jest poldziewica po odbyciu stosunku analnego. Przestajesz byc dziewica w momencie przebicia blony dziewiczej, ktora jak wiadomo, znajduje sie w pochwie a nie w odbycie. Luuudzie

Gość i dont think so
po francusku pol dziewica - demivirge ;) mowi sie - demiwirsz ;)

Gość i dont think so
Pol dziewica to okreslenie osoby, ktora anatomicznie ma jeszcze blone, bo nie odbyla stosuku pochwowego, ale utrzymywala inne kontakty seksualne - seks analny i seks oralny.

Gość Zrozpaczona_16
prosze, nie kwestionujcie czy jestem dziewica czy nie, bo to juz chyba sprawa indywidualna... martwi mnie to krwawienie! skutek uboczny antybiotyku czy seksu?

Gość to zalezy...
a wiec w mysl mojej teorii, nasza nieskalana i czysta jak lza dziewica sprawi ogromna tym stanem rzeczy ogromna radosc swojemu przyszlemu malzonkowi. No chyba ze trafi na tego co jej to dziecko przez anala zrobil :)

Gość Zrozpaczona_16
pytanie czy zrobil...?

Gość xanx
A skad my mamy weidziec czego skutkiem jest krawienie? lekarz cie zbada to ci to powie/

Gość i dont think so
do no wlasnie... - bo to o to wlasnie chodzi - zeby mimo uprawiania seksu moc zgrywac czysta oraz niepokalana... hipokryzja jakich malo

nie no to jakiś żart??? nie mogę uwierzyć ze można w ogóle takie pytanie zadać NIEWIARYGODNE!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość Zrozpaczona_16
no to kurde mam przeje*ane ;/ obym nie byla... boje sie... :(

Gość xanx
Nie boj sie. Teraz juz czasu nie cofniesz. Spokojnie poczekaj do wizyty u lekatrze (pewnie i tak nie bedziesz). A jak bedziesz to wtedy bedziesz sie bala i myslalam co robic :)

Gość Zrozpaczona_16
a jak myslicie... bardzo bedzie zle...? odchodze od zmyslow...

Gość i dont think so
idz jutro na pogotowie i popros o postinor, wypisza ci recepte, polkniesz 2 tabletki i ryzyka nie ma... a na drugi raz mysl!! myslenie nie boli i ma przyszlosc;)

Gość xanx
Ja to w ogole mysle ze nie bedziesz w ciazy, wiekszosc tu pisze tez tak zeby ie nastraszyc i pokazac jak glupia jestes. Zreszta sama wiesz jakie bylo prawdopodobienstwo czy plemniki mogly splynac do pochwy. Czy poszlasz sie od razu umyc czy nie. Czy pozniej jeszcze cie dotykal

nie rozumiem co co sie uroiło ze po analu mozna zajść w ciąże gdzies ty na boga to słyszala?????? chryste nie moge uwierzyć ze mozna takie bzdury pleść

Gość xanx
A nawet jesli plemniki sie dostaly to tez nie tak od razu w ciaze sie zachodzi. NO chyba ze jest sie tak bardzo pechowym . czy tez szczesliwcem (zalezy kto czego chce)

strach sie bać normalnie 16 lat i taka glupia nie moge ty normalnie dziewczyno nie znasz chyba podstawowych zasad ludzkiej anatomii

Gość kjhkjh
ktory to dzien cyklu?

Gość Antii
amam... sperma moze splynac do pochwy proste?

Gość xanx
I to nawet nie sama, bo zawsze jedno z dwojga moze w tym dopomoc.

Gość i dont think so
xanx, nawet przy podmywaniu mogla sobie zrobic - niechcacy - iniekcje...

Gość xanx
no dokladnie.

nie wierze!!! zaraz spadne z krzesla tak sie śmieje nie moze podczas stosunku pochwa wydziela śluz ten właśnie śluz sprawia ze np przy analu nawet przy wycieku zajście w ciąże jest nie możliwe jest on kwaśny lub słodkawy w zależności od stopnia podniecenia zajście w ciąże jest możliwe tylko wtedy gdy sperma jest zassana do macicy i jest to możliwe tylko przez kilka godzin w miwsiącu ale sie znacie szkoda gadacona nie jest w ciązy to jest nie możliwe