Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatryczes

____brak okresu po odstawieniu, zaczynam sie martwić----

Polecane posty

Gość beatryczes

Witam! 3 miesiące temu odstawiłam tabletki. Pierwszy naturalny okres dostałam idealnie po 28 dniach, drugi po 30 dniach. A teraz czekam na trzeci, dziś 31 dzień cyklu i nadal nic. Kochałam się kilka razy z prezerwatywa i nie do końca Omijałam też potencjalne dni płodne. Zaczynam sie martwić. Dostałam teraz na twarzy trochę wyprysków, mam nadzieję, ze to zwiastun okresu, ale dostałam to kilka dni temu, a okresu nadal brak. :(

Gość xanx
Teraz po tabletkach wszystko ci sie rozreguluje, wiec spokojnie. cierpliwosci. poza tym ciezko po tabltekach tak szybko zajsc, zwlaszcza ze barzdo uwazalas. Nie martw sie naprawde, moja siostra po odsatwini tab w ogole okresu nie ma.

Gość Antii
spoko:) dostaniesz;P aa wytpryski to zawsze oznak okresu:D bo podobno w ciazy robi sie idealna buzia;) poza tym jak gumka nie pekla to nei ma obaw;))

Gość a jak często miałaś okresy
zanim zaczęłaś brać tabletki? Regularne? Długie, krótkie? Teraz prawdopodobnie bedziesz miała takie jak przed braniem tabletek

Gość beatryczes
dzięki za pocieszenie:) przed braniem tabletek miałam cykle maksymalnie 28 dniowe, czasem trochę krótsze. Już raz odstawiałam tabletki, wtedy pierwszy okres dostałam po 28 dniach, drugi po 33, a trzeci po 33 dniach. Czwarty dostałam po 29 dniach. Potem brałam tabletki 2 miesiace, ale mi nie słuzyly już, więc postanowiłam skończyć z nimi juz na stałe. odstawiłam i własnie teraz tez dostałam po 28, po 30, no a teraz czekam....