Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazdy mówi inaczej

Ile godzin trwa dzień pracy podczas stażu-6 czy 8?

Polecane posty

Gość paradnastazystka
w urzedzie pracy powiedzieli mi, ze co do godzin mam sie dostosowac do miejsca pracy, czyli do innych pracownikow. a na reke dostaje dokladnie 665,07zl

Gość zzzddd
tak trzeba sie dostaosowac do miejsca pracy,ale zgodnie z przepisami 8h dziennie,a za sobote nalezy sie dzien wolny ja sama po sobie wiem jak lubia stazystow wykorzystywac,bo u mnie z wielkim bolem daja mi 2 dni wolne,które urzad proponuje po 30dniach ja najpierw opiwrdziel dostakje zkrzyczana na maxa jestema,ale jakos daja teraz do konca listopada mam staz zostalo mi 3 dni do wybrania,ale cos doprosic sie nie moge i nie dajcie sie na stazu wykorzystać

Gość karr
staż trwa 8 godzin (oczywiście dziennie) a urlop należy się w wymiarze 2 dni za przepracowanych 30 dni ( 30 dni nie miesiąc) a w miesiącu wychodzi to 1,5 dnia tak jest w przepisach

Gość URZAD PARCY
Staż trwa nie więcej niż 8 godzin dziennie jednak to ile się pracuje zależny od pracodawcy i za każdy przepracowany miesiąc przysługują 2 dni urlopu.

Gość kel
Staż maksymalnie może trwać rok. Ja miałam rok ale nie od razu . Na początku miałam 6 miesięcy plus zatrudnienie na 3 miesiące bo teraz jest taki przepis. Później po okolo roku miałam kolejne 3 miesiące stażu . Dodam że były one w tej samej placówce. Więc razem wychodzi 12 miesięcy i dłużej nie mogłam. Były to 8 godzin pracy gdy pracowałam na stanowisku biurowym, później przesadzili mnie do przedszkola i tam pracowałam 6 godzin niecałe. Ogólnie staż w porządu zależy od ludzi z którymi pracujesz. Aczkolwiek podstawą jest że robisz jako służaca (to nie oznacza, że musisz sie na wszystko zgadzać honor też trzeba mieć i niech inni o tym wiedzą że nie mogą tobą pomiatać. Pozdrawiam

Gość gość
Mam pytanie dostałam staż z PUP pracodawca zaproponował mi pracę po 11h co drugi dzień(7-18) ale wypada sobota,niedziela i święta w miesiącu i niewiem czy to tak można i czy się zgodzić proszę o szybką odpowiedż. Dziękuję

Gość gość
Trzymajcie namiary - http://grafikoptymalny.pl/ Jeśli tylko wszystko jest ogarniane przez program, to problemów nie ma żadnych, bo on uwzględnia prawo i nie ma opcji, żeby coś wyszło nie tak, jak trzeba.