Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała1987

ten pierwszy raz

Polecane posty

Gość mała1987

w jakim wieku miałyscie swój pierwszy raz? zrobiłyscie to ze stałym partnerem czy z przypadkowym?

Gość 18 z przypadkowym

Gość sylwusia198300
ja tez 18 i niestety z przypadkowym i żałuje tego.

Gość xanx
22 ze stalym partnerem, nie zaluje ani troche i ciesze sie ze tyle czekalam.

Gość mała1987
do xanx wow, jak udało Ci sie tyle wytrzymac? pokusa pewnie była? fajnie :-) gratulacje :-) podziwiam takie dziewczyny

Gość xanx
Robilismy cala mase innych przyjemnych i roznych rzeczy. Lacznie z analem. W zasadzie to ja panicznie balam sie zajscia w ciaze i tylko dlatgeo ociagalam sie z decyzja, bo ciezko bylo mi juz wytrzymac ;-) No i w koncu nie wytrzymalam i zrobilismy to z prezerwatywa a pozniej caly mieiac panikowala mze pewnie jestem w ciazy ;-)

Gość kasia999999
chodziłam z nim 5 miesięcy i miałam 19 lat, w sierpniu minęły 3 lata jak ze sobą jesteśmy :) pierwszy raz kochaliśmy się w sylwestra, w moim zacisznym pokoju i nie było zajebiście super i wogóle... ale za to w nowy rok.... mmmmmm :) drugi raz jest najlepszy :P

Gość mała1987
do xanx rozumiem, że nadal jestes z tym chłopakiem. fajnie....... :-)

Gość xanx
Niestety nie.

Gość xanx
I niestety z mojej glupoty, i nie wiem czy keidys przestane zalowac, bo drugiego takiego ciezko bedzie mi znalezc.

Gość mała1987
smutne :-( a mozesz napisac dlaczego nie jestescie juz razem? co sie stało? jesli to zbyt osobiste to nie musisz pisac, zrozumiem

Gość xanx
Powoli ale konsetwentnie doprowadzilam do tego swoja wlasna glupota. Mialam zbyt dobrze i zbyt duzo, i zbyt idealnego faceta. i tak do tego przywyklam ze na zbyt wiele sobie pozwalam, z czasem naprawde na coraz wiecej (nie, nie zdradzilam go i nie spalam innym) ale teraz sama sobie nawet musze przyznac ze bylam naprawde nieznosna i podziwiam go ze z kims takim jak ja mogl wytrzymac ;-)

Gość xanx
Nie bede podawac konkretnych przykladow, bo bylo tego naprawde cale cale mnostwo. A najgorsze jest to ze tak naprawde mocno na zaboj zakochalam sie w nim dopiero wetdy keidy widzialam juz ze go trace. no ale tak to wlasnie w zyciu jest.

Gość mała1987
do xanx a masz teraz faceta?

Gość Antii
xanx moze nie wszystko stracone?? skoro byl zakochany? nie tak latwo sie odkochac..

Gość xanx
Obecnie nie, bo szczerze mowiac poki co nie chce. wiem ze szukanie pocieszenia na sile do niczego dobrego nie doprowadzi. A mam naprawd wielu znajomych, wiele roznego typu zajec, ze jakos mi sie zyje.

Gość mała1987
do xanx to moze sprobujcie jeszcze raz, dajcie sobie jeszcze jedną szanse

Gość xanx
Problem w tym ze on raczej sie odkochal, a przynajmniej sam juz nie wie co czuje. Co gorsza ja tez juz sama nie wiem, bo najpierw bylam zrozpaczona a teraz widze ze zycie jednak plynie nadal i ze wcale nei jest az tak zle.