Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suzi1983

dziewictwo a seks

Polecane posty

Gość Suzi1983

kilka lat temu miałam swój pierwszy raz ale błona dziewicza chyba nie została przerwana bo zupełnie nic nie bolało i nie leciała krew, czy to znaczy ze jestem dziewicą czy juz nie? dodam, ze kochałam sie kilka razy i za kazdym razem nie było bólu ani krwi. Potem juz nie miałam partnerów. Niewiem co mam o tym myslec? miała któras z Was też tak?

Gość Antii
ta blone moglas przerwac npp tamponem wczesniej:_) pozatym 1. raz nie musi bolec i nie musi leciec krew!:D

Gość xanx
Czytalam kiedys ze tak moze byc. Calkiem mozliwe ze podczas pzrerwania blony moze nie byc krawienia, albo mogla zostac pzrerwana juz wczesniej. Mnie tez nic nie bolalo i nie krwawilam, ale podejrewam ze juz podczas zabaw jeszcze pzred pierwszym razem moja blona zostala przerwana ;-)

Gość prawiczek na 102
:)

Gość Suzi1983
dzięki za odp. ja nie używałam wtedy tamponów a zadaw tez zadnych nie było, robilismy to spontanicznie :-(

Gość i dont think so
Suzi, momencik - mialas chlopaka, spalas z nim - minelo kilka lat i nie wiesz, czy jestes dziewica... dziewczyno, przez ten caly czas nie bylas ani razu u ginekologa?? chocby po to, zeby zrobic cytologie i zobaczyc, czy twoj ukochany nie sprzedal ci przypadkiem jakiegos wirusa?? nie mowie tu o hiv, o hpv raczej... ginekolog jest od tego, zeby rozstrzygnac, jak to z toba jest, a nie forum.

Gość Suzi1983
byłam u ginekologa i robiłam cytologie, ale nie przyznałam sie dla ginekologa, ze uprawiałam seks z kims kto nie był moim stałym partnerem. Wiem, ze mozecie sobie o mnie zle pomyslec ale byłam wtedy młoda i robiłam głubstwa. Teraz juz tak nie robie.

Gość xanx
ginekolog zawze pyta czy kobieta jest dziewica czy nie, bo od tego zalezy rodzaj badania :) jesli badal cie pzrez pochwe to na 100% nie jestes dziewica. A swoja droga to jak uprawialas seks, to pzreciez tez nie ejstes dziewica.

Gość i dont think so
no to jak robilas cytologie, to lekarz i tak widzial, ze nie jestes dziewica.. i skoro badal cie normalnie, to znaczy, ze nie masz blony... bral specjalne narzedzia? malutkie? czy zwykle?

Gość Cieszymir
Wreszcie jakaś uczciwa dziewczyna przyznaje, że seks z przypadkową osobą jest głupstwem W ogóle zbyt szybki seks jest głupstwem taki bez przygotowania, bez odpowiedniego nastawienia

Gość xanx
ja w ogole nie wierze ze jak bylas u ginekologa to nie bylo pytania czy jestes dziewica czy nie

Gość Suzi1983
narzedzia brał zwykłe. Dziwi mnie tylko to, że czytałam i słyszałam jak to pierwszy raz boli i ze leci krew, a u mnie nic. Moja kolezanka opowiadała mi to samo, że bolało, a błone udało sie im przebic dopiero za drugim podejsciem i leciała krew.

Gość xanx
Nie zawsze tak jest i w moim przypadku tez tak na szczescie nie bylo,. Zero bolu i zero krwi :)

w takim razie ja jestem dziewicą mimo iż mój mąż nie jest moim pierwszym partnerem i mam 4 letnie dziecko

Gość i dont think so
Tez mialam zero bolu i wlasciwie bez krwi, ale i tak nie lubie tego wspominac... jak bral zwykle narzedzia, to masz problem z glowy - blony nie masz. Moglas miec wyjatkowo "krucha" i rozerwac ja nawet na wuefie w podstawowce...

Gość xanx
o kurde ... rozwalilas mnie :PP)PPPP

Gość Suzi1983
do xanx naprawde nie pytał sie mnie czy jestem dziewica. Spytał tylko czy mam stałego chłopaka, to powiedziałam, że tak, bo co miałam powiedziec?! a do ginekologa poszłam bo mnie lekarka skierowała, bo miałam bole w okolicy jajnikow.