Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notoryczna

Purina One

Polecane posty

Gość anieska77
próbowałam - zjadł jedną paczkę, a następnej już nie chciał :P z każda karmą tak było - zjadał paczkę, czasem pół, ze smakiem, a potem strajk. puriny już je chyba 4 opakowanie i jest bez problemów takich jak wcześniej, mam nadzieję że już tak zostanie...

Gość kotówka
anieska77, to czym Ty się martwisz? Kot najedzony, karma przyzwoita, cena też, powinnaś się cieszyć, że na inne żarełka fortuny wydawać nie musisz!

Gość anieska77
a no nie martwię się wcale ;) niech je, karma jest dobra jeśli chodzi o skład itp, kot zadowolony, śliczny i zdrowy. mam tylko nadzieję, że mu sięnie odwidzi za jakiś czas ;P

Gość kotówka
To zmieniaj mu smaki, jest kurczak, wołowina, łosoś, nie powinien się nudzić....

Gość anieska77
i tak właśnie robię - zmieniam i mieszam :) w sumie to chyba najbardziej lubi łososia, bo ostatnio zamkniętą paczkę mi przegryzł i wysypał sobie jedzonko :P

Gość kotówka
A to spryciarz.... Musiał się bardzo starać skubany, bo przecież te opakowania mają szczelne zamknięcia.... No ale koty to spryciarze. Mój dziś znów do wanny pełnej wody wskoczył, taki pływak...

Gość anieska77
hahaha, mój jeszcze do wanny nie wskoczył nigdy ;) za to jak się kąpałam to nie raz obżarł się piany z płynu do kąpieli - bo pac! w pianę łapą i nochalem, a potem się oblizywał, ale chyba mu nie smakowało :P ja nie wiem jak on tę paczkę przegryzł. wiem tylko że zastałam ją w domu całą pogryzioną, z wygryziono-wydartą dziurą nad literką "O" :P

Gość moje koty są karmione
muszę wypróbować wersję Kitten Puriny ONE, bo moja koteczka (7 m-cy) jest aktualnie na kittenie RC i pomijając koszt to bardzo upasła się na tej karmie. Niestety próbowałam już dać jej Leonardo i Sanabelkę dla kociaków, ale wszystko jest beee ;) chętnie spróbowałabym tej Puriny, ale widziałam tylko paczki po 800g :( wcześniej były 400 gramowe, teraz jakoś znikły i zastąpiły je te większe, a tej nie kupię, bo wiem czy kici zasmakuje :-0

Gość anieska77
hmm, u mnie w sklepie zoologicznym są paczuszki 200gr puriny. poszukaj może w innym sklepie? sa na pewno mniejsze niż 800gr, być może twój sklep po prostu ich nie sprowadza....

Gość vcvcvxcv
sa w Kauflandzie

Gość kotówka
Ja widziałam w Carefourze, są i 800 g i 200g, wszystkie smaki

Gość martrand
ja kupuję w carrefourze też, i są zawsze różne opakowania i różne smaki puriny. cena też przystępna. przez internet nie kupowałem nigdy, więc nie wiem czy by to się opłacało... a tak przy cotygodniowych zakupach zawsze kupię i dla kota.

Gość ola-boga
martrand, a gdzie można kupić Purinę One przez internet? Masz jakiś namiar?

Gość martrand
ola-boga przecież napisałem że nigdy nie kupowałem przez internet :P nawet nie interesowałem się tym nigdy, więc nie znam żadnego namiaru :P ja kupuje normalnie w supermarkecie, nie musze się martwić, czy poczta nie zacznie przypadkiem strajkować i co wtedy będzie jadł Pan Kot :P

Gość ola-boga
Sorry, coś chyba nie doczytałam. Pytałam o zakupy przez internet bo byłoby i wygodniej i taniej i na zapas. A u nas sporo tej puriny schodzi

Gość Muppet X
wiesz, sklepy internetowe mają w wielu przypadkach swoich własnych kurierów, więc wg mnie kupowanie przez internet to świetna sprawa. sam kupuję. staram się mieszać karmę, ale wyraźnie mój kociak lubi purinę. oczywiście hillsem czy royal cannin też nie pogardzi, ale jednak co purinka to purinka.

Gość ola-boga
To ma w końcu ktoś namiar na tę Purinę w necie? Bo wyguglać coś nie mogę

od jutra w rossmannie jest promocja na Purine One - 800g+200g Gratis za 9,90zł. Chyba kupię na próbę moim kotom, zobaczymy czy im zasmakuje ;)

Karmy w sklepach internetowych są rzeczywiście tańsze ale jeśli dojdą koszty wysyłki wychodza drożej jak w sklepie :O sprawdziłąm. Teraz kupuje w zoologicznych puszki a suche na allegro, czasem są promocje ;) Dłuższy czas nie mogłam się przekonac do karm typu Royal Canin, Animoda (puszki) itd. A moja kocica rosła w oczach (po sterylce) i ostatnio często miała biegunke. Zmieniłam karme na lepszą i jak ręką odjał, ufff :) Te karmy są droższe, owszem ale w porównaniu do Whiskasa 4 % mięsa Animoda Carny ma 85% wołowiny plus 15% kurczaka np. :D różnica jest? jest i już nigdy nie dam kotu whiskasów:O Poza tym one sa jakies uzależniające - kocica aż piszzcała, troszkę musiała się przestawić na nowe ale teraz jest OK ;) poza tym przy Whiskasie nie chciała jeśc surowego mięsa! a teraz je uwelbia.

Gość galadriela1
animonda carny to taka w puszkach? mój kotek miał po niej straszliwe biegunki. ale takie, że płakać mi się chciało, a on płakałz bólu brzuszka razem ze mną. odstawiłam te puszeczki i wszystko ok. dziwne, bo animondę rafine soupe w saszetkach jada i nic mu po niej nie jest. a co dostał carny, to się zaczynało... widać mu po prostu nie odpowiadała. w rossmanie promocja na purinę? to biegnę jutro :D

Gość ola-boga
Oj to ja też pobiegnę do Rossmana i kupię zapas na kilka miesięcy

Gość galadriela1
w moim rossmanie wszystko wykupili chyba, bo nic nie było :] przejadę się jeszcze w poniedziałek do innego, może tam będzie. nie podoba mi się że ktoś sobie zaoszczędził, a ja nie moge :P

Gość wirma
pewnie dużo chętnych było... możesz jeszcze wziąć udział w konkursie Puriny, może coś wygrasz :)

Ja też popędziłam zaraz w piątek, w pierwszy dzień promocji żeby kupić tą Purinę One i u mnie też nie było już ani paczki. Jutro jeszcze pójdę zobaczyć. A tak odbiegając trochę od tematu, to będąc w piątek w Rossmannie przypadkowo usłyszałam rozmowę tamtejszego ochroniarza ze znajomym i dowiedziałam się, że ów ochroniarz gdy jest coś ciekawego w promocji, to przed otwarciem sklepu wpuszcza swojego znajomego, który ma sklep kosmetyczny i ten obkupuje się w hurtowo w różne towary. Wyjaśniła się w końcu "tajemnica" dlaczego idąc do Rossmanna półki z towarami promocyjnymi świecą pustkami :-0 Być może Purina One z Rossmanna w moim mieście leży teraz na półkach sklepu zoologicznego jakiegoś znajomka "pana z ochrony". Jestem zła

Gość galadriela1
ooo nieźle nie wiedziałam o takich procederach, aczkolwiek można było się tego spodziewać :D w teletygodniu dziś była też gazetka rossmana no i jak byk jest tam purina. jutro będzie moja - na szczęście mam 3 sklepy w okolicy :P

Gość marakena
Kurczę, co wy tak wszyscy Purina i Purina. Może i ja spróbuję, bo może niepotrzebnie przepłacam

Gość galadriela1
bo to po prostu dobra karma jest. i przy tym niedroga. hahaha, znalazłam promocyjną purinę w rossmanie i się obkupiłam!a raczej kota obkupiłam w żarcie na najbliższe dwa miesiące :P

Gość idit
Szczęściara. Ja byłam dzisiaj w dwóch Rossmanach i nic, puste półki, więcej nie zamierzam szukać. Pozostaje mi konkurs Puriny...

u mnie też nadal pustki :( dziś ma być dostawa towaru, może coś dowiozą ;)

Gość kiciusss
nasz kotek podjada karmę dla psa i chyba mu smakuje- przynajmniej nie trzeba kupowac oddzielnej dla niego ;)