Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgohyiy

Jak wam się podobają te meble??????????????

Polecane posty

Gość jgohyiy
sypialnia: 1. koszmar 2. jeszcze większy koszmar 3.najmniejszy koszmar dzięki temu że nie różowe ale i tak koszmar kuchnia: 1.nie podobają mi sie ale w porównaniu z sypialniami... 2 i 3. gorzej niż sypialnie... 4.myślałam że gorzej być nie może a jednak... 5 i 6. w porównaniu z wcześniejszymi dużo lepiej kolor przynajmniej stonowany... ale kształt i tak mi sie nie podoba 7. kolorystyczne uspokojenie ale kształt nadal futurystyczno kiczowaty młodzieżowe 1.przerażona... barki: żaden najlepszy ten: http://www.meble.kalwaria.pl/szczegoly.php?meble=304,411 ale powiewa starobabcinnością meblościanki 1.przerażenie zastrzegam że to moje subiektywne opinie. lubię minimalizm i barok 2 przeciwne style więc może to dlatego. każdemu wolno mieć swój gust

Gość jgohyiy
ale to tam najmniej chodzi o kolory :P tylko o kształty bo kolory to mozna wybrac rozne:)

mówiłam tez o kształtach choć ciężko je było zauważyć przez kolor:P ja gustuje w barokowych antykach lub w surowym minimalizmie. więc dla mnie te meble są na nie. popatrz na stronę np komandora lub rbw według mnie ciekawsze wzornictwo.

Gość jgohyiy
na tych stronach nie ma nic ciekawego:P

Gość co wy chcecie od tych mebli
barki mi sie srednio, ale sypialnia ok

Gość krystupinka
No sorry te meble od Lukalki są śliczne ale jgohyiy to jakiś babciny klimat

Dzięki, zamówiłam u nich co prawda zabudowe do kuchni ale polecam tak czy inaczej :)