Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herkulesastyl

dziwnie wyglądała ta kobieta, czy popełniła jakiś błąd ?

Polecane posty

Gość herkulesastyl

Opowiadanie zacznę tak: jechałem dzisiaj pociągiem IC z miasta A do miasta B , miejscówkę miałem w wagonie wyglądającym jak autobus i w czasie jazdy pociągiem IC nic się nie działo i nagle na pewnej stacji wsiadła młoda kobieta , zrządzenie losu - wsiadła do wagonu w którym byli jej znajomi i po wymianie całusów i uścisków cały czas stała i rozmawiała żywiołowo ze znajomymi ( oni siedzieli ) ale z lekka zdziwił mnie jej wygląd, niby wszystko normalnie i normalnie wyglądała, bardzo ładna dziewczyna, miała na sobie żakiet i spódnicę przed kolano oraz efektowne czarne półbuty na obcasie ale pewnej sprawy nie rozumiem, albo nie widziała siebie w lustrze albo tego nie czuła, że rajstopy cieliste jej się obluzowały i w okolicach kostek miała normalnie zwały , wałek obok wałka , dziwnie to wyglądało i zastanawiam się czy nie czuła tego, że jej rajstopy opadły ? A może nie jest przyzwyczajona do noszenia rajstop i pokazywania się w spódnicy ? A może kupiła za duży rozmiar ? Gdzie popełniła błąd ?

Gość heheh wlasnie
heheheh dobre :D

Gość trzymajcie bo nie wytrzymam
w zasadzie twój problem lezy chyba w tobie! jak mozna przezywac czyjes rajstopy i pisac o tym na forum! litosci...

Gość heheh wlasnie
a po co patrzyles na te walki ???heheheh ale sie usmialam bede miala slodki sen:D

Gość herkulesastyl
konkretnie to nie dręczy mnie ta sprawa ale zastanawia mnie coś innego, mianowicie uważam, że kobiety tak bardzo się przyzwyczaiły do chodzenia w spodniach i już mają nawet (męski) nawyk nachylania się zamiast przykucania i siadania i nawet nie potrafią sobie dobrać wielkości rajstop do spódnicy , ponieważ raz na 5 lat zakładają spódnicę od wielkiego dzwonu i efekt jest jeden, wałki i zatoki w okolicach kostek , czy zgadłem ?

ooo przepraszam, mnie ta uwaga nie dotyczy ;) ja conajmniej raz w tygodniu do biura zakładam spódnicę, żeby było na co popatrzeć, bo mało kobiet u mnie pracuje ;) a co :) Mi również jest miło jak słyszę od współpracowników komplementy ;)

Gość sdtfkh
o rany, kolejny bedzie pisal co jest meskie a co damskie, nuuudne tooo...

Gość trzymajcie bo nie wytrzymam
ale masz problemy :) chciałabym zeby moje zycie składało sie z problemow typu 'wow, ktos ma wałki z rajstop na kostkach' haha :) jeszcze ci sie to po nocach bedzie sniło, a tak powaznie to nie wiem skad te wałki:P

Gość marcysiankaaaa
Prada lansuje taka modę, haha, autentycznie. Rajstopki u góry powinny wystawać ponad pas spódniczki.

Gość ef blef
a moze miala na rajstopy/polbuty nalozone getry o tym samym kolorzee, a ty nie zaczailes , ze o to wlasnie kaman i tak ma byc . ;d