Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HGHHJUKI

POMOZCIE !!! TO JUZ 2 LATA ...NIE DAJE RADY

Polecane posty

Gość HGHHJUKI

sluchajcie ja juz nie wiem co robic ;( pomozcie :( jestem z moim facetem 2 lata ! przeszlo ! ja z miastam, on ze wsi ... oboje mamy skonczone 20 lat ,on jest moim 2 chlopakiem a ja jego pierwsza dziewczyna ! on jest taki dzikus ;/ uwaza ,ze to przypal jak rodzice poznaja laske chlopaka ,ze z nia gadaja ;/ on wogole nie lubi kiedy jego rodzice o mnie wypytuja bo on nowi ze to jego zycie itd;/ ze nic im do tego ;/ on sie wkurza kiedy mama go kontroluje gdzie jest i co robi;/ i ja do dzis u niego nie bylam w domu :( nie znam jego rodzicow :( on mowi ze musi byc gotowym ;/ ale kurde pytam sie - na co tu byc gotowym ?? zeby laske do domu wziac;/? on mowi ze tak .. bo sasiedzi beda gadac ... ze laska w domu to znaczy ze slub i dziecko w drodze;/ co za wiejskie zwyczaje ! i ja przez to uwazam ze on nie ma mnie na serio :( bo powinnam znac jego rodzicow;/ byc u niego w domu skoro ma mnie na powaznie;/a on sie wstydzi ;/ jego brat mi mowil ze mama na kawe zaprasza a moj facet na to ..nie nie nie !! innym razem ! o co chodzi :( ?? juz go nie rozumiem ;( jewgo kuzyn sie juz z niego smieje ,, koledzy .. no wszyscy !! zew nigyd u nigo ni bylam :( nie wim co myslec... on mowi ze mni kocha .... ze mam nie zrywac .. .ze zawsze chce ze mna byc .. ale jeszcze nie pora zebym do niego jechala :( a jak wpadne ?? to co wtedy ?/ nawt jego rosdzicow nie znam ;( czuje ze nie ma mnie na pwoznie :( i gdy mu to mowie to sie smieje ze cos sobie wkrecam :( nie wiem co robic ;(zerwac// ehhh

Gość HGHHJUKI
on ma pokoj z bratem a ja sama mam pokoj i to dosc duzy z kompem,tv i wieza ! czy to moze o to chodzi ? ze on sie wstydzi ? ehh nie wiem juz nic :( i mowi mi tak ,, jeszcze czas ,ja musze posprzatac i wogole przygotowac sie '' :( czy on ma mnie na powaznie?/ ja juz nie wiem :(( po jego zachowaniiu widze ze kocha mnie ale kurcze .. eh ;(

Gość on12343r4
Moim zdaniem jest tak, że on mieszka w o wiele niższym standardzie. Jego mieszkanie jest po prostu biedne, a jak w swoim umyśle porównuje je do Twojej chaty, to głupio mu się robi. Wstydzi się tego, że jest dużo biedniejszy od Ciebie. Pokaż mu, że nie jesteś materialistką. Może i się myle, ale jest to jakieś wytłumaczenie.

Gość wygladacie komicznie
albo jestes dla niego przygodą... chłopak jak jest naprawde zaangazowany to chce wszystkim pokaaac swoje kochanie i wiem co mowie, wiec zastanow sie nad nim, bo moze tracisz dla niego czas... jak dla mnie to on Cie nie chce przedstawic bo po co jak jestes tylko tymczasowym nabytkiem, jeszcze sie ktos do Ciebie przyzwyczai? a po co.... przykro mi:(

Gość kosmopolitka z duzej planety
no własnie, po co sasiedzi maja cie widziec beda gadac bo widza go pewnie z inna laska na codzien, ech faceci... dajesz mu za darmo to przyjezdza;) a reszta, wiec przedstawianie rodzinie i pokazywanie sie zostawia dla laski na powaznie, te dzisiejsze dziewczyny, takie nierozumne

Gość HGHHJUKI
to ja juz nie wiem co myslec :(ehhhhh