Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apsika

ciąża czy nie ciążą

Polecane posty

Gość apsika

Staramy się o dzidziusia, objawów jest pełno że tym razem się udało (bolące piersi, podbrzusze, temperatura rano powyżej 37 w pochwie, śluz mlecznobiały) do okresu 3 dni i nie wytrzymałam dziś, w tajemnicy przed mężem zrobiłam test ciążowy. Od razu pojawiła się gruba czerwona krecha a po 3 minutach druga bardzo jaśniutka różowa. Nie jakiś kontur różowej kreski ale o grubości takiej jak ta czerwona, tyle że bardzo jasna. Niewątpliwie jednak kreska jest!! Kurcze kobitki czy nam się udało?? Weszłam na google a tam dziewczyny piszą że jak jest jasna to ciąży nie ma, albo że pretesty kłamią itp. Test odczytałam po 3 minutach i kreseczka jest a do okresy jeszcze 3 dni więc nie dziwi mnie to że kreseczka jest jasna. Co o tym sądzicie?

Gość apsika
No dziewuszki, co o tym sądzicie?

ja robiłam 2 razy test- raz krecha była mocna, raz słabiutka - do terminu zostało mi 7 dni:)

moim zdaniem słaba druga kreska oznacza jednak ciążę,moja siostra miała taki wynik a co do bolących piersi to był u mnie pierwszy objaw ciąży:)

Gość apsika
Ale mnie tym uszczęśliwiłaś:)

Gość a oto streszczenia
znam kilka takich "przypadków" i to zawsze była ciąża. Po tygodniu-dwóch krecha była już gruba. Gratuluję :D

Gość ciezarna
apsika no wiec ja ci moge pogratulowac poniewaz ja tez robilam 2 testy na ktorych mialam takie kreski jak ty jedna jasna druga ciemna no i jestem juz w 4 miesiacu ciazy po poltorarocznym staraniu GRATULUJE

Gość apsika
Juppi!! Gdybym mogła to bym Was wszystkie wyściskała:)

Gość ciezarna
znam tą radość ciesze sie razem z toba :)

Gość może poza tematem
...ale Pomidorówka --piękne zdjecie-pieska ;):):D