Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eereer

Rodzice

Polecane posty

Gość eereer

czy wasi rodzice sa przeciwni waszym zwiazkom??co wtedy robicie????

Gość gfgfhg
u mnie rodzice przez dluzszy czas nazekali na mojego chlopaka ale ja ich nie sluchalam i kierowalam sie soba i mysle ze to najlepsze rozwiazanie ;)

Gość zakochalam się po raz setny
mojej mamie żaden moj facet na początku sie nie podoba ,zawsze sie do czegoś przyczepi ale po jakimś czasie daje mi spokój :D

Gość eereer
ale to jest wkurzajace na maxa ech Ci rodzice

Gość ejjjjjj
mi truli truli z w koncu przestali :)

Gość hkhjkjkj
hjhgjgjhhhjhjghgjhhhhhhhhhhhhhhhhhhnmn

Gość twoje zycie twoj wybor
Powinno sie kierowac sercem a nie tym co mowi rodzina. Jesli chca Twojego szczescia nie powinni wplywac na Twoj wybor partnera/ ki. Najgorsze co moze byc to wymuszenie na wlasnym dziecku zerwania kontaktu z ukochana osoba. Cierpienie i bol jaki wtedy jest odbija sie na relacjach dziecko - rodzic i po czasie moze nawet dojsc do tego , ze milosc do rodzicow moze przerodzic sie w nienawisc. Takie sprawy zostaja w ludzkiej psychice na zawsze i maja wlpyw na dalsze relacje. Apel do rodzicow: Nawet jesli ma sie sparzyc to niech uczy sie na swoich bledach. Nie wplywajcie na wybory swoich dzieci. Czesto rujnujecie cudowne zwiazki z przyszloscia nawet tam gdzie pojawia sie potomstwo.

Gość do-twoje życietwój wybór....
Bardzo mądre słowa napisałaś.Tak sie składa,że jestem matką dorosłych dzieci i nie zawsze podobają mi się kilejni oartnerzy moich pociech.Kiedyś jeszcze komentowałam to głośno,że nie podoba mi się to czy tamto.Ale od niedawna zrozumiałam,że nie mogę wpływać w żaden sposób na wybory moich dzieci,bo w póżniejszych latach mogliby mnie za to znienawidziec.Wiem po sobie,że jak się zkochałam to za nic miałam rady i przestrogi rodziców.Teraz po latach przyznaje że czasami mieli rację,ale gdyby cos na mnie wymusili to i tak miałabym do nich żal do końca życia. Dlatego teraz wogóle już nie krytykuję partnerów moich dzieci,bo to ich wybór i postanowiłam to uszanować.Wiem,że jeżeli miom dzieciom działaby się jakaś krzywda to interweniowałabym,ale dopóki jest wszystko ok........i mam nadzieję ze tak będzie zawwszw...oby..

Gość black_bird
czesc mam problem:( mianowicie nie jestem akceptowany przez rodzicow mojej dziewczyny maja juz o mnie straszna opinie mimo iz nie zdazyli nawet mnie poznac co mam zrobic:(

Gość Nic nie robię a
właściwie robię tak jak mi serce dyktuje :) Przecież to moje życie a nie moich rodziców Ja wybieram faceta i ja bedę z nim nie moi rodzice ... więc spoko :)

Gość ddddddddddddddddddddd
up