Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

idealnie.

fajny chłopak

Polecane posty

Witam. Może zacznę od tego, że w tym roku poszłam do liceum i w mojej nowej klasie jest fajny chłopak. Nie to że jakis przystojny ale poprostu jest fajny z charakteru. Możliwe że się jemu podobam (nie wiem jak to interpretować) często patrzy się w moją stronę (nie raz nasz spojrzenia się spotkaly i ywmieniliśmy porozumiewawcze uśmiechy) miło mi się z nim rozmawia (czasem mam wrażenie, że z nim mam wiecej tematów do rozmów niż z koleżankami z klasy) siedzę z nim na geografii (sam się dosiadł). Tylko nie wiem czy to nie głupio mieć chłopaka który jest ze mną w klasie (ale to dalekie plany), powinnam robić coś w tym kieunku, czy liczyć na niego, a jak ja to w jaki sposob; czy te rzeczy które naipsalam powyżej mogą oznaczac że się jemu podobam i prosze nie nazywac mnie glupia malolata;) bo wiem ze jeszcze jestem młoda, i na jakis powazny zwiazek nie licze, nigdy nie mialam chlopaka a on wydaje sie idealny- nie pije, nie pali, był ministrantem, gra na skrzypcach, jest miły, nie brzydki, zabawny i wyglada na opiekuńczego;)

Gość to nie to to
Tylko nie wiem czy to nie głupio mieć chłopaka który jest ze mną w klasie A niby czmu glupio czy te rzeczy które naipsalam powyżej mogą oznaczac że się jemu podobam Tak Czy ty mozesz co robic - pozytywnie reagowac na jego propozycje mozesz tez sama cos zaproponowac

jak to niby czemu głupio, później cos się posuje i nie bede chciała mic z nim kontaktu, a on bedzie nieunikniony ;]

Gość to nie to to
No w sumie fakt ale tez idzie sie rozstac po ludzku i utrzymywac kontakt na zasadzie przyjazni znam takie przypadki. Ale rzeczywiscie nie zawsze jest tak kolorowo

Gość to nie to to
pozatym w takim czrnym przypadku on moglby pozniej jakis niemile dla ciebie fakty z waszego zwiazku ujawnic czesci osob z klasy

Gość to nie to to
A z tym gadu to jak zaczniecie o czyms rozmawiac na przyklad po szkole to mozewz mo powiedzie ze nie masz czasu i musisz juz isc ale mozecie dokonczyc rozmowe na gg

Gość zycie jak w
obciagnij mu laske jak to dobrzez zrobisz na pewno cie poprosi o gg