Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anarche

Czy to miłość czy pragnienie kochania?

Polecane posty

Gość anarche

z 5 lat byłam sama, przyzwyczaiłam się, że jestem sama i było wszystko ok. Niedawno spotkałam pewnego chłopaka... Marzyłam, żeby mnie przytulił, pocałował być może do tego dojdzie, ale... no właśnie ja nie wiem czy POCZUŁAM coś do niego (jest wysoki,przystojny, grzeczny, miły, zabawny itp) czy po prostu chcę żeby mnie ktoś przytulił????? Jak to rozpoznac? Nie chcę robić sobie nadziei i ranić jego...

Gość zycie jak w ....
Marzyłam, żeby mnie przytulił ja nie wiem czy POCZUŁAM coś do niego te dwa zdania wystepujace obok siebie swiadcza ze jestes pierdolnieta

Gość anarche
widać, że myślisz, że życie jest albo czarne, albo białe... zakładam, że nie masz żadnego doświadczenia w dorosłym życiu i wiek poniżej 18 lat :-O zapewniam Cie, że można pragnąć przytulenia i nie wiedzieć, czy się coś czuje...

Gość Joaśkaśka
nie martw się, oczywiście gówniara nbawet nie zrozumiała Twojego problemu a już się wymądrza! Powiem Ci, że jesteś w trudnej sytuacji, bo chciałabyś żeby Cię ktoś przytulił, ale z drugiej strony nie wiesz, czy chofdzi Ci o tego właśnie faceta, czy po prostu chcesz poczuć bliskość drugiego człowieka i podświadomie ciągnie Cię akurat do niego, bo może też okazał, że mu się podobasz??? Nie rób nic na siłę, daj sobie czas

Gość kołobrzeg jest ok
moim zdaniem wszystko w porządku, po prostu poczułaś chęć bliskości, być może nadszedł twój czas na związek, teraz jestes gotowa, a moze to ten?