Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozliwa ciaza..

mozliwa ciaza.. ????

Polecane posty

Gość mozliwa ciaza..

mam 18 lat... od pol roku kocham sie z chlopakiem .. zawsze mialam regiralne okresy no chyba ze dzien gora dwa.. teraz sponzia mi sie 4 dni .. nie wiem co jest grana w sumie brzyuch mne pobolywal z 2 dni temu ale nic nie ma.. syfki mi na twazy wyszly jak zawsze przed okresem .. zabezpieczalimy sie gumka.. zawsze sprawdzalismy czy nie pekla i nic.. jedynie kiedys pamietam ze jak zdejmowlaismy gumke z członka to na koncu gumki byl plyn ale nie wiemy czo to moj sluz czy sperma mozliwa ciaza czy nie?

Czasami jest tak, że możesz mieć okres regularny, dokładny niemal co do dnia, a potem nagle się zdarzy, że dostaniesz za szybko albo za późno. Teraz się martwisz, że możesz być w ciąży, a stres jeszcze bardziej opóźnia okres. Moim zdaniem ciąża jest niemożliwe skoro się zabezpieczaliście i miałaś symptomy zapowiadające miesiączkę, ale różnie bywa... Najlepiej przejdź na antykoncepcję hormonalną- ponad 99% skuteczności, stosowana wraz z prezerwatywą daje 100%.

Gość mozliwa ciaza..
własnie za miesiac konce 18.. i mysle isc po tabletki anty. a narazie sama prezerwatywa.. kurde troche sie martwie

Gość mozliwa ciaza..
ale musaialbym isc z mama do gin a wole sama..

Gość mozliwa ciaza..
moze wypowie sie ktos jeszcze na ten temat..

Nie musisz iść z mamą :) Jestem rok młodsza, poszłam do gina z chłopakiem i bez problemu pzrepisala mi anty. dopiero zaczynam, 3 opakowanie, ale ciąży nie ma :)

Gość mozliwa ciaza..
ja raz bylam .. ;/ i pow ze z rodzicem.. ;/ mam przyjsc..