Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawell

Powiedziała ze chce ale nie moze iść ze mną na wesele

Polecane posty

Gość pawell

Miałęm wesele i zaprosiłem dziewczyne z która spotykam sie juz około 4 lata tylko to spotykanie polega na tym ze prawie nikt o tym nie wie bo ona miała chłopaka i mowi mi ze z nim nie jest ale nie chciała iść ze mną na wesele mowiła mi ze chce ale nie moze jakby mogła to by poszła ze mną, ze jej mama nie da iść a na marginesie ona ma 24 prawie 25 lat chyba jednak sie z nim spotyka dalej bo jakby poszła to by już tamten most spaliła!!!! co zrobić czy dac sobie spokój z nią????

Gość heh34567
weź olej laskę chyba ze chcesz być dalej tak traktowany

Gość 4 lata się spotykacie
to chyba ze sobą rozmawiacie?? A zapytałeś DLACZEGO nie może? Co odpowiedziała? Bo mama nie pozwala to chyba 14 lat wcześniej mogła odpowiedzieć ... :-O Może ty się konkretnie zdeklaruj to i ona się zdeklaruje? Czy kiedykolwiek powiedziałeś jej, że łączysz z nią swoje życiowe plany? Czy tylko każesz jej się przez 4 lata domyslać i czekać na niewiadomo co? Prawie nikt o tym nie wie? Przez 4 lata? To wygląda na to że tobie także ten układ pasował, bo inaczej doprowadziłbyś do jakichś konkretnych deklaracji. I chyba nie oczekujesz, że to dziewczyna będzie cię o to prosić :-O

Gość pawell
Rozmawiałem z nią wiele razy i powiedziała ze nie moze narazie być ze mną. A na wesele nie pojdzie bo jej mama nie da!!! u niej w domu wszycy są za tamtym chłopakiem i dlatego jej nie da iśc ze mną na wesele a ona tez nie poszła bo nie mogła tak mi powiedziała ale wydaje mi sie ze tez nie chciała!!

Gość 4 lata się spotykacie
"powiedziała ze nie moze narazie być ze mną" no to chłopie masz wszystko jasne 4 lata czekałeś :-O podziwiam cię za to ale czas żebyś zadbał o własne życie i znalazł sobie dziewczynę, która cię pokocha Czego ci serdecznie życzę. Szanuj swoje serce i daj je komuś kto na to zasługuje, bo Cię kocha. A ta dziewczyna niech gdzie indziej sobie znajdzie obiekt na zasadzie z braku laku dobry kit - ona brzydko się bawi z twoim sercem. Ze mną kiedyś tak się bawił jeden facet - bardzo bolało - uciekaj od niej. 🖐️

Gość mózguuuu szukam
IMO, niezależnie od sytuacji z byłym, laska w wieku lat 25, której mamusia mówi co ma robić nie nadaje się do niczego.

Gość Dziecko podaruj
sobie i przestań zakładać te n-te topiki, bo stajesz się nuuuuuuuuuuudny jak flaki z olejem A jak u ciebie z nauką, jakie masz oceny ?